Sestavljanka za posteljico Pure White Flowers toT's-smarTrike cvetje gnezdo, pregrinjalo in odeja bela od 0 mesec

Opis izdelka

Čudovit trodelni komplet za posteljico Pure White Flowers proizvajalca toT's-smarTrike božači sobico vašega dojenčka in mu prinaša sladke sanje že od rojstva. Otroci bodo med spanjem varovani z rožicami na mehki odeji ali gnezdu in bodo obkroženi z prijetno belo barvo. Komplet za dojenčke v bela barva je trodelni in vključuje zračen odejo, napenjalno rjuho in gnezdo za posteljico, ki služi kot varnostna ograja. Celoten komplet je izdelan iz 100% predprane bombažne tkanine, ki je občutljiva na kožo najmanjših otrok.

Komplet za posteljico poskrbi za nemoten spanec otrok. Odeja z vezenimi rožicami bo vašega dojenčka med spanjem ohranjala v udobju in toploti. Je zračna in lahka, izdelana z mislijo na potrebe najmanjših otrok. Kot popoln dodatek k odeji je gnezdo za posteljico, ki se lahko enostavno pritrdi na rob posteljice s pomočjo vrvic. Gnezdo ščiti nemirne dojenčke pred udarjanjem ob trde robove posteljice, zato je nepogrešljiv del vsake otroške opreme. Tretji prijeten dodatek za skrb za dojenčka je napenjalna rjuha, ki ščiti vzmetnico in otrokom nudi še večje udobje.

Igrivi in izvirni dodatki za novorojenčke iz linije toT's priljubljenega proizvajalca smarTrike so priljubljeni tako med starši kot otroki. Najnovejša linija izdelkov smarTrike so prav dodatki za skrb za dojenčke in najmlajše otroke toT's. ToT's ponuja najnovejše modne kolekcije visokokakovostnih izdelkov, ki popolnoma odražajo okus staršev in njihovih malčkov. V dodatkih toT's-smarTrike se združuje visoka kakovost in razumne cene, pri čemer ostaja stil na visoki ravni. Gre za inovativno kategorijo, ki je praktična in hkrati modna rešitev za vsakodnevne potrebe najmanjših otrok in njihovih staršev.

Lastnosti

  • trodelni komplet za posteljico
  • za dojenčke od rojstva
  • odeja, napenjalna rjuha in gnezdo
  • bela barva z vezenimi rožicami
  • material občutljiv na otroško kožo
  • za udobje in zaščito dojenčka med spanjem v posteljici
  • primerno tudi kot darilo ob rojstvu
  • 100% predpran bombaž
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
Barvabela
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.