Puzzle figurica 3D Harry Potter Educa 43 delov od 6 let

Opis izdelka

Sestavljanka 3D figurica španskega proizvajalca Educa predstavlja čudovito darilo za vse otroke od 6. leta starosti, razveselila pa bo tudi odrasle zbiratelje predmetov iz sveta Harryja Potterja. Set puzzel vsebuje 43 delčkov, s katerimi dečki in deklice sestavijo 3D model Harryja Potterja, ki bo lepo okrasil vsako otroško sobico. Sodobne 3D puzzle bodo otrokom pripravile veliko veselih trenutkov ob sestavljanju realističnega knjižnega in filmskega junaka. Figurico lahko dodajo v svojo zbirko in se z njo zabavajo pri igri čarovnikov. Sestavljena figurica je velikosti 10 cm, za sestavljanje ne potrebujete lepila.

Sestavljanje puzzel je odličen način za preživljanje prostega časa. Puzzle lahko sestavlja en sam ali pa vsa družina skupaj. Ob sestavljanju se bodo otroci odpočili, si izboljšali koncentracijo in občutek za detajle. Z drobnimi delčki si izboljšujejo fino motoriko, čudovite barve na posameznih koščkih pa razvijajo otroško domišljijo in predstavnost. Dečki in deklice po vsakem uspešnem sestavljanju pridobijo samozaupanje v lastne sposobnosti. 

V ponudbi podjetja Educa so čudovite puzzle za različne starostne kategorije, ki ne smejo manjkati v vaši zbirki. Educa se specializira predvsem za izdelavo puzzel in didaktičnih iger. Prav tako pa izdeluje družabne igre za otroke, ki pripomorejo k razvoju njihove potrpežljivosti, fine motorike in zdrave tekmovalnosti. Igrače Educa so odlična izbira za vsakega otroka.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 let
PorekloŠpanija
Skupna višina10 cm
Dimenzije paketa14*14*5 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Puzzle število delov43
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.