Punčka z angelskimi krili Gabin Beedibies Angels Corolle z zelenimi očmi 20 cm

Opis izdelka

Ste že videli prikupnejšo punčko? Punčka z angelskimi krili Gabin iz kolekcije Beedibies Angels francoske znamke Corolle bo že na prvi pogled navdušila vse otroke, pa tudi odrasle. Čudovita in edinstvena punčka Gabin z nežnim vaniljevim vonjem ima ljubka angelska krila, saj je ravno padla z neba! Punčka Gabin z zelenimi očki je primerna za otroke od 3. leta starosti in je oblečena v čudoviti outfit, ki je sestavljen iz majice in kratkih hlač v oranžni barvi. Punčka Beedibies Angels Corolle ni edinstvena le zaradi svojega vaniljevega vonja, ampak tudi zahvaljujoč posebnemu obrazku. Punčka ima na obrazu izraz presenečenja, ki ga poudarjajo odprta usta, v katerih sesa svoj prstek. Otroci in tudi starši bodo že od prvega trenutka dalje oboževali čudoviti francoski dizajn, ki deluje izjemno nežno in subtilno razvija otrokove čute.

Ta naravnost nebeška punčka Gabin Beedibies Angels je velika 20 cm, zato jo bodo otroci brez težav prijeli s svojimi prski in se lahko z njo nemoteno igrajo. Punčkina oblačila lahko slečete, krila pa ostajajo vedno trdno na svojem mestu. Otroci se bodo k dojenčku z veseljem privili tudi med spanjem, medtem pa bo za nemotene in sladke sanje poskrbel nežen vonj po vanilji. Starši se za varnost svojih najmlajših ni treba bati, saj je dojenček popolnoma prilagojen otrokovi starosti. Zelene očke punčke Gabin Beedibies Angels, ki so zmeraj žive in vesele, so poslikane s trajnostno barvo. Zato se ne bo zgodilo, da bi barvo malčki s svojimi prstki spraskali. Material, iz katerega je dojenček izdelan, je izjemno prijeten na dotik in deluje naravno, skoraj kot koža.

Francoska znamka Corolle že od leta 1979 v naročja vaših otrok prinaša le najlepše punčke in dojenčke. Ekipa oblikovalcev dojenčke Corolle ustvarja v malem romantičnem mestecu Langeais v francoski provinci Loire Valley. V vseh punčkah te znamke je združena prvorazredna kakovost, čudoviti francoski dizajn s poudarkom na edinstvene detajle. Znamka Corolle se lahko pohvali s prestižno nagrado Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi nagradami skrbnih staršev, prvorazrednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk in dojenčkov Corolle so le najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske standarde in so prijetni na dotik in pogled. V naročje svojega malčka položite tega najlepšega dojenčka na svetu, ki ga najdete le pri nas.

Lastnosti

  • punčka z angelskimi krili
  • za otroke od 3. leta
  • zelene očke
  • nežen vonj po vanilji
  • velikost 20 cm
  • detajli prilagojeni otrokovi starosti
  • pranje na nižjih obratih na 30 °C
  • čudoviti francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Skupna višina20 cm
Nabor izdelkovNe
gift SS2024SM220304 Fľaška Natur,SM220357 Fľaška
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.