Psiček s povodcem Puppy Set with Leash&Bond Corolle za 36 cm punčko od 4 leta

Opis izdelka

Predstavljamo vam najbolj prikupnega člana Corolle družine! Vsaka punčka Corolle je lahko zdaj ponosna lastnica čudovitega rjavega psička, ki ga lahko s seboj vzame kamorkoli. Plišasti rjavi psiček s povodcem ima tudi svojo kostko in bo odličen prijateljček vsaki punčk Corolle. Psiček Puppy Set with Leash & Bond je velikosti 14 cm in je namenjen kot dodatek k punčki Corolle z velikostjo 36 cm. Psičku poleg kosti ne manjka niti vrvica, ki se bo popolnoma podala v roke vsake punčke Corolle in zagotovila, da se psiček na povodcu ne bo nikoli izgubil. Zahvaljujoč patentu na ježka lahko psiček svojo kostko drži v gobčku, kar bo še popestrilo prijetno igro z dojenčkom in njegovim hišnim ljubljenčkom.

Edinstveni psiček za punčko Ma Corolle bo odlična popestritev igre s punčkami. Igra vlog je v zgodnji starosti pomembna, saj otroci z njo poleg drugega spoznavajo lastna čustva in prevzemajo odgovornost za svoja dejanja. Zahvaljujoč ogromni količini dodatkov Corolle lahko otroci svoje dojenčke hranijo, preoblačijo, uspavajo in kopajo, to pa zmeraj v družbi najlepših in najboljših igrač. Psička Corolle lahko perete ročno pri največ 40 °C le z uporabo nežnega tekočega mila.

Francoska znamka Corolle v naročja vaših malčkov prinaša le najlepše dojenčke, že od leta 1979. V vseh dojenčkih te znamke je združena prvorazredna kakovost, čudoviti francoski dizajn s poudarkom na edinstvene detajle. Znamka Corolle se lahko pohvali s prestižno nagrado Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi nagradami skrbnih staršev, prvorazrednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk in dojenčkov Corolle so le najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske predpise in so prijetni na dotik in pogled.

Lastnosti

  • psiček za punčko Ma Corolle
  • s kostko in povodcem
  • za punčke z velikostjo 36 cm
  • od 4. leta starosti
  • detajli prilagojeni otrokovi starosti
  • čudoviti francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 4 let
PorekloIzdelano v Franciji
Dimenzije paketa9*18*22 cm
Teža0,07 kg
Barvabež
Primerno za punčko (igračo)36 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.