29,99 €
19,99
Dodaj med priljubljene
Opis izdelka

Previjalni pult s stolčkom in banjico za dojenčke francoskega proizvajalca Écoiffier je fantastičen set igrač za deklice od 18. meseca starosti, ki se rade igrajo z dojenčki. Set dodatkov za dojenčke je izdelan v čudovitih rožnatih odtenkih in vsebuje previjalni pult z vrtiljakom s prikupnimi sličicami, kahlico, glavniček, banjico s termometrom za umivanje dojenčka, šamponček in stolček za hranjenje z grelnikom mleka, žličkami in drugimi pripomočki za nego dojenčka. Set za dojenčka Nursery vsebuje skupaj kar 15 dodatkov. Previjalna mizica s stolčkom in banjico je primerna za dojenčke z velikostjo 32 cm

Set igrač za dojenčke je lepo barvno usklajen in bo poživil vsako otroško sobico. Stolček za hranjenje dojenčkov in previjalna mizica na spodnjem delu ponujata tudi predalčke, kamor lahko deklice pospravijo svoje igrače. Deklice se bodo v ta set naravnost zaljubile, saj jim omogoča igro na več načinov. Set ne vsebuje dojenčka. Nega za dojenčka je del igre z dojenčkom, ko otroci posnemajo svoje starše.

Ta igra pomaga pri razvoju otroške fantazije, kognitivnih in motoričnih sposobnosti in samostojnosti. Otroci se radi pretvarjajo, da je njihov dojenček resničen. Hranijo ga, kopajo, preoblačijo in uspavajo. Na lastnem dojenčku se učijo, kako ga oblačiti in slačiti, kar potem prakticirajo tudi na sebi. Igra z otroškim dojenčkom je za otroke pomembna tudi za razvoj komunikacijskih in jezikovnih spretnosti. Écoiffier je francoski proizvajalec kvalitetnih otroških igrač. Plastika je kakovostna, trpežna in hkrati lahka ter nežna za otroške rokice. Z igro nege dojenčka, otroci tudi sami postajajo samostojnejši.

Tehnični parametri
Deček/deklicadeklica
StarostOd 12 mesecev
PorekloFrancija
EmbalažaDa
Teža1,5 kg
Barvaružová

Kontakt

Polja označena z * so obvezna
captcha
loader  Nalagam ocene …