Previjalna torba za vozičke Beaba Berlin XL Black z dodatki

Opis izdelka

Previjalna torba za vozičke Beaba Berlin XL je elegantna in priročna torba za vse mamice, v katero boste shranili vse, kar boste na izletu z vozičkom potrebovali. Previjalna torba v brezčasni črni barvi bo navdušila vse sodobne mamice, ki jim je poleg otrokovega zadovoljstva pomemben tudi lasten videz. Torba Beaba ima zahvaljujoč prostornini 25 litrov veliko prostora za shranjevanje, tako da se lahko poslovite od vseh dodatnih majhnih torbic. Trakove torbe lahko snamete in tako se bo previjalna torba spremenila v moderno torbico in po potrebi lahko previjalno torbo spet namestite na voziček.

To previjalno torbo 3v1 lahko nosite na kar tri različne načine in od nje se ne boste poslovili tudi ko bodo otroci že odrasli. Torba bo popoln sopotnik na sprehodih z dojenčkom, v njej pa boste našli tudi previjalno podlogo, termo ovitek za stekleničko, etui za umazano perilo in trakove za voziček in etui za dudo. Torba za vozičke Beaba v XL ima veliko prostora za shranjevanje, mamice pa boste zagotovo hvaležne tudi dvema stranskima žepoma, sprednjim žepom na zadrgo in predvsem mnogo prostora v notranjosti torbe. Torbo lahko čistite z vlažno krpo.

O znamki Beaba

Prestižna francoska znamka Beaba s svojimi izdelki razveseljuje družine z otroki že od leta 1989. Patentirani sistem izdelkov Beaba v gospodinjstva prinaša čudovite in kakovostne izdelke, ki izpolnjujejo najvišje kriterije kakovosti. Široko izbiro izdelkov znamke Beaba nagrajujejo tudi zadovoljni starši in tudi strokovne komisije. Znameniti izdelki Beaba so rezultat skupnega dela spretnih oblikovalcev, katerih edini cilj je, da zadovoljijo potrebe zahtevnih staršev.

Lastnosti

  • previjalna torba za vozičke 3v1
  • veliko prostora za shranjevanje
  • prostornina kar 25 litrov
  • s termo ovitkom
  • vsebuje previjalno podlogo
  • moderni dizajn torbe
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost50*22*34 cm
Skupna višina34 cm
Dimenzije paketa48*20*34 cm
Teža1140 g
Prostornina L25 l
Barvačrna
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.