Prenosna posteljica za dojenčka 3v1 Travel Cot Easy Sleep Beaba Mineral Grey evolucijska zložljiva siva od 0-36 mesecev.

Opis izdelka

Prenosna posteljica za dojenčka 3v1 Travel Cot Easy Sleep priljubljene francoske blagovne znamke Beaba bo zagotovila sladko spanje vsakemu dojenčku. Evolucijska zložljiva posteljica 3v1 bo spremljala dojenčka skozi celotno obdobje rasti in jo lahko uporabljate od rojstva do 36 mesecev. Posteljico bo vaš dojenček lahko uporabljal v treh fazah - od rojstva do 6 mesecev kot posteljico, od pol leta do 36 mesecev kot posteljo in hkrati kot ograjico za igro. Poleg teh prednosti je posteljica Travel Cot Easy Sleep lahka in kompaktna, hitro in enostavno se zloži in jo lahko z veliko torbo z ročaji tudi potujete.

Zaradi te prenosne posteljice 3v1 Travel Cot Easy Sleep se vam ni več treba zanašati na hotelske dodatne postelje ali nestabilne posteljice na obiskih. Od zdaj naprej bo vaš dojenček tudi na dopustu spal v znanem okolju. Evolucijska prenosna posteljica Beaba bo otrokom prinesla sladko in neprekinjeno spanje v prijetnem objemu ograjice, ki hkrati deluje kot zavesa pred svetlobo. Del posteljice so 2 ločeni vzmetnici debeline 3 cm, ki otrokom omogočata spanje v dveh položajih. Posteljica z dimenzijami 105*73*70 cm tehta le 6,8 kg in seveda so tudi popolnoma odstranljive prevleke, ki jih lahko operete v pralnem stroju.

Prestižna francoska blagovna znamka Beaba že od leta 1989 prinaša inovativne kuhinjske pripomočke in izdelke za nego malčkov v domove z majhnimi otroki. Oblikovalci blagovne znamke Beaba si pri načrtovanju novih izdelkov prizadevajo, da bi novi pripomočki izpolnjevali kriterije najvišje kakovosti. Vsi izdelki za nego otrok so kakovostni in hkrati enostavni za uporabo. Izdelki francoske blagovne znamke Beaba so priljubljeni med starši po vsem svetu in so vsako leto nagrajeni tudi s strani strokovnih žirij.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost105*73*70 cm
Dimenzije paketa62,5*22,5*56 cm
Teža6,8 kg
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.