Preliezačka z odprtino za metanje žoge 4-nadstropna Giant Kraxxl BIG konfigurabilni 299 delni nosilnost 70 kg od 3 let BIG55701

Opis izdelka

Plezalna stena Giant Kraxxl nemškega proizvajalca BIG je odlična izbira za vse športno usmerjene otroke od 3. do 7. leta starosti. Vrtalna plezalna stena Giant se odlikuje z izjemno trdnim in robustnim dizajnom, ki omogoča fantom in dekletom plezanje in vzpenjanje na 4 različnih višinah. Na zabaven način se učijo spretnosti in ravnotežja, se naučijo uporabljati celo telo med plezanjem, krepijo mišice na rokah in nogah. Plezalna stena je sestavljena iz trdnih plastičnih palic, ki otrokom nudijo varen oprijem med plezanjem. Del plezalne stene je tudi odprtina za metanje žoge, s katero lahko vadijo natančnost in koordinacijo roka-oko. Konstrukcija plezalne stene je sestavljena iz 299 delov in 2-sistemsko sponko omogoča staršem hitro sestavljanje brez uporabe orodja.

Konfigurabilna plezalna stena se lahko sestavi v 7 različnih variantah, kar zagotavlja, da bodo otroci odkrivali nove možnosti plezanja in vadbe na različnih vrstah konstrukcij. Del plezalne stene so tudi zemeljski U-kavlji, s katerimi se konstrukcija pritrdi v tla in pridobi večjo stabilnost. Plezalna stena v sivo-oranžno-modri izvedbi bo okrasila vsak dvorišče in vrt, njene skupne dimenzije pa so 140*140*140 cm. Največja nosilnost športne plezalne stene je 70 kg, njeno montažo in preureditev naj opravi le odrasla oseba. Površina plezalne stene je zaščitena s UV filtrom, kar zagotavlja, da bodo ohranili svoje lepe barve tudi po dolgem času. Žoga za metanje ni vključena v paket.

Nemška znamka BIG je proizvajalec vrhunskih igrač, ki prejemajo nagrade na mednarodni ravni. Logotip znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, odpornost in robustnost - to so značilne lastnosti te znamke. Znamka BIG daje velik poudarek na varnosti svojih izdelkov, uporabljeni materiali so ne samo kakovostni, ampak tudi zdravju neškodljivi. Nezamenljiv dizajn, sodobni proizvodni postopki in igrače, ki ustrezajo otrokovim potrebam - to je znamka BIG.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Nemčiji
Velikost185*185*230 cm
Dimenzije paketa67*60*50 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža28,6 kg
Nosilnost70 kg
Barvasiva
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO109-A Športový set
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.