Preliezačka 3-nadstropna Tower Kraxxl BIG konfigurabilni 184 delni nosilnost 70 kg od 3 let BIG55700

Opis izdelka

Plezalna stolp Kraxxl nemškega proizvajalca BIG je odlično darilo za vse otroke od 3. do 7. leta starosti. Vrtanje vrtne stolpa se odlikuje po izjemno trdni in robustni konstrukciji, ki omogoča fantom in dekletom plezanje in vzpenjanje na 3 različnih višinskih ravneh. Na zabaven način si bodo vadili spretnost in ravnotežje, se naučili uporabljati celo telo pri plezanju in krepili mišice na rokah in nogah. Plezalna stolp je sestavljen iz trdnih plastičnih palic, ki otrokom nudijo varen oprijem med plezanjem. Konstrukcija plezalnega stolpa je sestavljena iz 184 delov, 2-sistemski sponki pa staršem omogočata hitro sestavljanje brez uporabe orodja.

Konfigurabilni plezalni stolp se lahko sestavi v 6 različnih variantah, kar zagotavlja, da bodo otroci odkrivali nove možnosti plezanja in vadbe na različnih vrstah konstrukcij. Del stolpa so tudi zemeljski U-kavlji, s katerimi se konstrukcija pritrdi v tla in pridobi večjo stabilnost. Plezalni stolp v sivo-oranžno-modri izvedbi bo okrasil vsak dvorišče in vrt, njegove skupne dimenzije pa so 140*140*140 cm. Največja nosilnost športnega plezalnega stolpa je 70 kg, njegovo montažo in preureditev pa naj vedno opravi odrasla oseba. Površina plezalnega stolpa je zaščitena z UV filtrom, kar omogoča, da ohrani svoje lepe barve tudi po dolgem času.

Nemška znamka BIG je proizvajalec vrhunskih igrač, ki prejemajo nagrade na mednarodni ravni. Logotip znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, odpornost in robustnost - to so značilni elementi te znamke. Znamka BIG si prizadeva za varnost svojih izdelkov, uporabljeni materiali pa so ne samo kakovostni, ampak tudi zdravju neškodljivi. Nezamenljiv dizajn, sodobni proizvodni postopki in igrače, ki izpolnjujejo zahteve otrok - to je znamka BIG.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Nemčiji
Velikost140*140*140 cm
Skupna višina140 cm
Dimenzije paketa60*40*60 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža16,9 kg
Nosilnost70 kg
Barvasiva
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO109-A Športový set
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.