Prelaz z plezalnimi stenami 3-nadstropni okvir Kraxxl BIG konfigurabilna 248 delov z odprtinami za metanje žoge nosilnost 70 kg od 3 let BIG55702

Opis izdelka

Plezalna stena Frame Kraxxl nemškega proizvajalca BIG bo navdušila vse fante in deklice od 3. do 7. leta starosti. Vrtoglava plezalna stena Frame se ponaša z izjemno trdnim in robustnim dizajnom, ki omogoča otrokom plezanje in vzpenjanje na 3 različnih višinah. Na igriv način bodo vadili svojo spretnost in ravnotežje, se naučili uporabljati celo telo med plezanjem ter okrepili mišice na rokah in nogah. Plezalna stena je sestavljena iz trdnih plastičnih palic, ki nudijo otrokom varno oporo. Del stene so tudi modre luknje, skozi katere se lahko preplezajo in mečejo žogice. Za malega alpinista so pripravljene tudi plezalne stene z izboklinami v različnih oblikah, na katerih lahko preizkusijo moč oprijema.

Konfigurabilna plezalna stena se lahko sestavi v več različicah, sestavljena je iz 248 delov in 2-sistemskim sponkam, ki staršem omogočajo sestavljanje brez uporabe orodja. Del stene so tudi zemeljske U-kavlji, s katerimi se konstrukcija pritrdi v tla in pridobi večjo stabilnost. Plezalna stena v sivo-oranžno-modri izvedbi bo okrasila vsak vrt in dvorišče, njene skupne dimenzije pa so 144*140*140 cm. Največja nosilnost športne plezalne stene je 70 kg, njeno montažo in preureditev naj opravi odrasla oseba. Površina plezalne stene je zaščitena z UV filtrom, kar ji omogoča, da ohrani svoj prvotni videz tudi po dolgem času.

Žoga za metanje ni del paketa. Nemška znamka BIG je proizvajalec vrhunskih igrač, ki prejemajo nagrade na mednarodni ravni. Logotip znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, odpornost in robustnost - to so značilne lastnosti te znamke. Znamka BIG se zavzema za varnost svojih izdelkov, uporabljeni materiali pa so ne le kakovostni, ampak tudi zdravju neškodljivi. Nezamenljiv dizajn, sodobni proizvodni postopki in igrače, ki ustrezajo zahtevam otrok - to je znamka BIG.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Nemčiji
Velikost144*140*140 cm
Dimenzije paketa67*29*60 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža26,1 kg
Nosilnost70 kg
Barvasiva
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO109-A Športový set
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.