Postaja za polnjenje in polnjenje vseh Bobby Car Service Station BIG dvostransko s rampo od 18 mesecev

Opis izdelka

Postaja za polnjenje in polnjenje vseh odbijačev tipa Bobby Car (Classic, Neo in Next) nemškega proizvajalca BIG je originalno darilo za fantke in deklice od 18 mesecev. Večnamenska postaja ponuja otrokom različne možnosti za dopolnjevanje goriva v odbijaču - na eni strani je klasična modra platforma za polnjenje bencina ali dizla, na drugi strani pa je zelena platforma namenjena električnemu polnjenju odbijača. Servisna postaja je opremljena z rampami za vožnjo avtomobilčkov, ima tudi cevi za polnjenje, ki jih je mogoče priključiti na konektorje na zadnji strani odbijačev.

Postaja za polnjenje odbijačev je odličen dodatek za male voznike, ki jim bo med vožnjo prinesel še bolj realistične izkušnje. Možnost, da napolnijo odbijač pred naslednjo vožnjo, spodbuja razvoj otroške domišljije in kreativnosti, hkrati pa fantje in deklice razvijajo fino motoriko. Postaja je opremljena tudi s praktičnimi gumbi za nadzor tlaka v pnevmatikah, napisom goriva s cenami in različnimi simboli. Vozniki se lahko zanesejo tudi na montažni ključ, s katerim lahko preverijo, ali so kolesa na odbijaču pravilno privijačena. Otroci bodo postajo za polnjenje uporabljali tako v notranjih kot zunanjih igrah, izdelana je iz prvovrstnih plastik, odlikuje pa jo visoka robustnost in trdnost.

Tovorni vlak BIG je testiran s strani nemškega kontrolnega organa TÜV Rheinland v skladu s strogimi varnostnimi standardi GS. Nemška znamka BIG je proizvajalec vrhunskih igrač, ki prejemajo nagrade na mednarodni ravni. Logotip znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, odpornost in robustnost - to so značilni elementi te znamke. Znamka BIG se zavzema za varnost svojih izdelkov, uporabljeni materiali so ne samo kakovostni, ampak tudi zdravju neškodljivi.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloNemčija
Dimenzije paketa40*26*71 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.