Policijska postaja Creatix Police Station Majorette 3-etažna z dvigalom in policijskim avtomobilčkom od 5 leta

Opis izdelka

Policijska postaja Creatix Police Station francoskega proizvajalca Majorette predstavlja odlično darilo za vse otroke od 5. leta starosti dalje, ki se radi igrajo policiste. Set za sestavljanje policijske postaje vsebuje 3 etaže z nadzornim stolpom, ročno dvigalo, heliport, dvižne rampe za hiter izhod, garažo z odpirajočimi vrati in parkirno mesto. Moderna policijska postaja z napisom Police Station je opremljena z znaki in cestnimi oznakami, zahvaljujoč čemur deluje še bolj pristno, z njo pa bodo otroci odkrivali nove igralne možnosti. 

Del policijske postaje je tudi policijski avto Porsche Panamera s kovinsko karoserijo in odpirajočimi vrati. Dolžina avtomobilčka meri 7,5 cm. Otroci pri sestavljanju policijske postaje v polnosti preizkušajo svoje veščine sestavljanja in se igrajo policiste, s čimer se približujejo svetu odraslih. Njihova naloga bo vsakodnevni obhod policijske postaje, ob tem pa bodo dobili veliko znanj in organizirali stražo ter lovili zločince. Vsak dan bodo odkrivali nove možnosti igre, pridobivali zdravo samozaupanje. Pri igri si izboljšujejo fino motoriko in logiko, pri igri s prijatelji in sorojenci pa si razvijajo komunikacijske spretnosti in veščine izražanja.

Skupne mere policijske postaje so 72*39*33 cm. Francoski proizvajalec Majorette se že vrsto let specializira za proizvodnjo prvorazrednih avtomobilčkov in setov za sestavljanje, ki navdušujejo otroke in zbiratelje s celega sveta. V partnerskem sodelovanju z avtomobilskimi znamkami otrokom prinaša licencirane replike vozil najvišje kakovosti. Igrače Majorette odlikujeta originalen francoski dizajn in visoka trpežnost, vaši družini pa bodo služile še vrsto let. Širok nabor izdelkov ni osredotočen le na funkcionalne igrače, ampak prav tako na zbirateljske kose, med katerimi bo vsak avtomobilski navdušenec našel nekaj zase.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 5 let
Velikost72*39*33 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.