Pograd Violette Baby Nurse Smoby za dojenčka dvojčka od 24 mes

Opis izdelka

Pograd za 2 dojenčka z izdaje Baby Nurse, francoskega proizvajalca Smoby je moderna igrača, primerna za vsako deklico od 24. meseca starosti. Dvojna posteljica je zasnovana za dojenčke z velikostjo od 32 do 42 cm in je zasnovana v čudovitih rožnatih odtenkih, tako da bo otroke prevzela že na prvi pogled. Na sprednji strani se nahaja napis Baby Nurse, skupaj s sličicami zvezdic in lunice. Izdelana je iz trdnega in trpežnega plastičnega materiala, ki je hkrati nežen in žameten na dotik.

Igrača je primerna za otroke, ki se želijo igrati z dvema dojenčkoma hkrati ali pa za sestrice dvojčice. Posteljici lahko razstavite, vsaka pa se lahko uporablja samostojno. Na sprednjem in zadnjem delu so široke odprtine za preprosto prenašanje. Mere izdelka znašajo 46*28*63 cm, tehta pa 1,9 kg. Dojenčki niso del paketa. Za čiščenje igrače priporočamo uporabo vlažne krpe. Ta igra pomaga pri razvoju otroške fantazije, kognitivnih in motoričnih sposobnosti in samostojnosti. S pomočjo držanja, hranjenja in uspavanja ter igre z otroškim dojenčkom, se otroci približujejo svetu odraslih in pridobivajo občutek odgovornosti.

Francoski Smoby ima dolgoletno tradicijo pri izdelavi otroških igrač. Na trgu je vodilen in njegove igrače so narejene iz zdravju neškodljive in kakovostne umetne mase, ki je prestala evropske teste kakovosti. Igrače Smoby spodbujajo razvoj otroške domišljije in predstavnosti, zato bodo pritegnile vsakega otroka. 

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost46*28*63 cm
Skupna višina63 cm
Dimenzije paketa48*10*55 cm
Skupna dolžina46 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,9 kg
Barvavijolična
Primerno za punčko (igračo)32 - 42 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.