Poganjalec in sprehajalček avto Cars Disney Smoby z naslonjalom in predalčkom rdeč od 10 mes

Opis izdelka

Otroški avtomobilček Cars Disney je moderni in kakovostni poganjalec in sprehajalcek v enem, priznanega francoskega proizvajalca Smoby. Originalni avtomobilček v rdeči barvi je primeren predvsem za dečke od 10. meseca starosti. Otroški poganjalec Avtomobili raste skupaj z vašim otrokom in se prilagaja njegovim potrebam. 10-mesečni otroci bodo hojico uporabljali kot pripomoček pri svojih prvih korakih, otroci od 12. meseca starosti pa lahko nanj sedejo in se poganjajo z nogami. Kakovostna kolesa na poganjalcu so izdelana iz mehke plastike, zato je vožnja primerna za notranje kot tudi zunanje prostore.

Z multifunkcijskim poganjalcem se bo otrok učil ohranjevati ravnotežje in krepil mišice na nogah. Otroški poganjalec prav tako pomaga otrokom pri njihovemu gibalnemu in motoričnemu razvoju. Poganjalec v motivu Cars (Avtomobili) ima realistično podobo znanega avtomobilčka Strele McQueena, ki je prevzel vse otroke. Animirani junaki iz Disneyjevih risank so priljubljeni pri vseh malih otrocih, ki radi spremljajo njihove prigode in dogodivščine, zahvaljujoč čemur se razvija njihova domišljija in predstavnost.

Poganjalec Smoby je izdelan iz kakovostnih in trpežnih plastičnih materialov, njihova površina je mehka in žametna na dotik. Volan se lahko obrača v obe smeri do 30°. Otrokova varnost je zagotovljena tudi zahvaljujoč varovalu na sprednjem in zadnjem delu avtomobilčka, ki preprečuje, da bi se prevrnil, čemur bodo hvaležni predvsem starši. Mere poganjalca znašajo 54*27*40 cm, kjer skupna višina meri 40 cm in dolžina 54 cm. Sedež je ergonomsko oblikovan in ponuja otrokom najvišje udobje pri sedenju. Pod sedežem se nahaja skrivni prostor za shranjevanje, kamor lahko dečki pospravijo različne malenkosti in igrače. Visoko naslonjalo je stabilno, otroci pa se nanj lahko brez strahu oprejo.

Smoby je vrhunski francoski proizvajalec z dolgo tradicijo, ki izdeluje tudi najkakovostnejše plastične igrače originalne zasnove. Vse igrače so izdelane s poudarkom na otrokovo varnost. Imajo zaobljene robove, proces izdelave pa je strogo nadzorovan. Plastika igrač Smoby je nežna in žametna na dotik. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo otroško domišljijo in fantazijo. 

Lastnosti

  • multifunkcijski avotmobilček – sprehajalček in poganjalec
  • volan poganjalca se obrača za 30°
  • zaobljeni robovi, površina žametna na dotik
  • priročno varovalo preprečuje prevračanje
  • raste z otrokom od 10. meseca starosti
  • prvorazredni francoski izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 10 mesecev
PorekloFrancija
Velikost54*27*40 cm
Skupna višina40 cm
Dimenzije paketa56*25*27 cm
Skupna dolžina54 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,9 kg
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.