Poganjalec s prikolico avto Bobby Car Classic Eco 2.0 BIG ekološki turkizni s hupo in trendovskimi nalepkami od 12 mesecev

Opis izdelka

Otroško poganjalno kolo s prikolico Bobby Car Classic Eco 2.0 v čudovitem turkiznem dizajnu je odlično darilo za vse otroke od 1. do 5. leta. Kolo v obliki avtomobilčka nemškega proizvajalca BIG je izdelano na ekološki način, njegova karoserija in kolesa pa so izdelani iz reciklirane plastike. Zahvaljujoč najnovejšim proizvodnim tehnologijam je breme na okolje s tem minimalizirano, pri čemer ekološko kolo odlikuje enaka kakovost in trpežnost kot klasična moderna kolesa znamke BIG. Otroci bodo nad njim navdušeni že na prvi pogled in lahko z njim že zelo kmalu trenirajo mišični tonus v nogah. Robustno kolo spodbuja motorični in gibalni razvoj otroka, prav tako pa tudi pravilen razvoj kolčnih sklepov, saj otrok sedi na kolesu z razširjenimi nogami.

Krmilo kolesa ima prostor za nagibanje do 30°, opremljeno je z delujočo mehansko hupo, tako da bodo otroci imeli bolj izkušnjo vožnje. Plastična površina kolesa je z UV filtrom zaščitena pred poškodbami zaradi sončnih žarkov, tako da bo ohranila svoje čudovite barve tudi po letih. Trdna kolesa s trpežnimi pnevmatikami zagotavljajo odlične vozne lastnosti in stabilnost. Sedež je ergonomsko oblikovan za največje udobje med vožnjo. Sedež ima tudi izrez za koleno, tako da lahko večji otroci vozijo z eno nogo - podobno kot na skiroju. Praktična prikolica z nosilnostjo 25 kg omogoča otrokom, da v njej prevažajo svoje najljubše igrače ali delovni material.

Na sprednjem in zadnjem delu avtomobilčka so priključki za dodatke znamke BIG - voziček, vlečna vrvica in podobno. Uporabljene proizvodne tehnologije zagotavljajo varnost izdelka za otroke, otroško kolo ima vse robove zaobljene, s čimer se zmanjša možnost poškodb. Nizko podvozje zagotavlja stabilnost kolesa na kateri koli površini. Dimenzije kolesa s prikolico so 113*37*38 cm. Kolo se ponaša z visoko nosilnostjo do 50 kg, v paketu je tudi trendovska nalepka z motivom zemeljske krogle, s katero si bo otrok okrasil svoje novo kolo.

Igrače BIG so testirane s strani nemškega nadzornega organa TÜV Rheinland v skladu z strogimi varnostnimi standardi GS. Nemška znamka BIG je proizvajalec vrhunskih igrač, ki prejemajo nagrade na mednarodni ravni. Logotip znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, trpežnost in robustnost - to so značilne lastnosti te znamke. Znamka BIG si prizadeva za varnost svojih izdelkov, uporabljeni materiali so ne samo kakovostni, ampak tudi zdravju neškodljivi. Nezamenljiv dizajn, sodobne proizvodne metode in igrače, ki izpolnjujejo zahteve otrok - to je znamka BIG.

Lastnosti

  • turkizno ekološko kolo z nalepkami
  • delujoča mehanska hupa
  • kolo z nosilnostjo 50 kg in prikolica z nosilnostjo 25 kg
  • ima priključke za dodatke (voziček, vrvica)
  • ima podlogo za koleno - starejši otroci vozijo podobno kot na skiroju
  • primerno od 12 mesecev dalje
  • zaščiteno pred prevračanjem
  • trdna in trpežna karoserija
  • prilagojeno za vožnjo v notranjih prostorih in na prostem
  • poseben UV filter za zaščito barv
  • ergonomsko oblikovan sedež spodbuja pravilen razvoj kolčnih sklepov
  • kakovosten nemški izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloIzdelano v Nemčiji
Velikost113*37*38 cm
Dimenzije paketa60*31*37 cm
Skupna dolžina113 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža4,3 kg
NosilnostBobby Car (max. 50 kg), Trailer (max. 25 kg)
Barvaturkizna
Nabor izdelkovNe
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.