Poganjalec Nella the Princess Knight Kiddieland elektronski z zvokom in lučko od 12 mes

Opis izdelka

Poganjalec Nella the Princess Knight znamke Kiddieland je očarljiv in kakovosten poganjalec rožnate, vijolične in bele barve je primeren za vse deklice od 12. do 36. meseca starosti. Otroški poganjalec ima motiv priljubljene animirane junakinje Princeske Nelle in je čudovito okrašen z različnimi sličicami. Poganjalec Nella v sebi skriva zvočne in svetlobne funkcije, ki bodo presenetile vsako malo princesko. Realistični zvok motorja, hupe in mnogo drugih zvokov v kombinaciji s pravimi lučmi so prav značilni za ta pravljični poganjalec. Malčki bodo na plošči našli tipke z različnimi funkcijami, s katerimi se bodo zabavali ure in ure.

Avtomobilček ima kakovostna plastična kolesa in varen ter udoben ergonomsko oblikovan sedež, s kakovostnim naslonjalom za hrbet. Ko se otrok uči hoditi in dela prve korake, se drži zadnjega naslonjala in avtomobilček mu nudi varno oporo. Kasneje lahko avto poganja z nogicami, lahko se premika naprej ali vzvratno. Z volanom se sprednje kolo poganjalca obrača in otrok spreminja smer vožnje. Poganjalec Nella je odlično darilo za vsako deklico, je stabilne in varne konstrukcije ter okrašen s čudovitimi sličicami princeske Nelle. Paketu so priložene tudi 2 bateriji tipa AA.

Kiddieland je proizvajalec igrač za dojenčke in novorojenčke, ki na svetovnem trgu deluje že od leta 1998, licenco za izdelke Disney pa je pridobil leta 2002. Kiddieland je razširjen predvsem po ameriškem kontinentu in v velikem obsegu tudi po Evropi. Ponuja igrače čudovitega dizajna, veselih barv, z zvočnimi in svetlobnimi efekti in pravljičnimi motivi po razumnih cenah. Njihov cilj je ponuditi skrbnim staršem igrače, s katerimi se njihovi otroci ne bodo le zabavali, ampak se z njimi tudi veliko naučili.

Lastnosti

  • kakovosten in varen poganjalec
  • igriv dizajn v motivu princeske Nelle
  • za otroke od 12. do 36. meseca
  • očarljiv dizajn
  • mnogo svetlobnih in zvočnih funkcij
Doprava nad 39€ SI zima
Tehnični parametri
Deček/deklicaboy and girl
StarostOd 12 mesecev
Velikost51*25*38 cm
Dimenzije paketa52*27*34 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni efektiDa
ZvokDa
GlasbaDa
Opomba2 x AA batteries
Barvaružová
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna
captcha