Poganjalec motor Sport Balance Bike Red BIG široka dvojna gumijasta kolesa rdeč od 18 mesecev

Opis izdelka

Otroško kolo Sport Bike Red nemškega proizvajalca BIG je odlična izbira za vse otroke, še posebej za fante od 18 mesecev dalje. Rdeče-črno otroško kolo je oblikovano kot športno motorno kolo z širokimi dvojnimigumijastimi kolesi, ki otrokom zagotavljajo dodatno stabilnost med vožnjo in se ponašajo s tiho vožnjo. Fantje in dekleta bodo na prvi pogled vzljubili športno kolo in se lahko z njim že zelo zgodaj začnejo trenirati mišice v nogah. Otroško kolo spodbuja motorični in gibalni razvoj otroka, prav tako pa tudi pravilen razvoj kolčnih sklepov, saj sedijo z razkoračenimi nogami.

Nosilnost kolesa je do 25 kg. Plastična površina kolesa je zaščitena pred poškodbami s pomočjo UV filtra, zato bo še po letih ohranilo svoj čudovit videz. Krmilo je enostavno za prijemanje, sedež pa je zelo udoben in ergonomsko oblikovan za maksimalno udobje med vožnjo. Konstrukcija kolesa je prilagojena potrebam najmlajših otrok, zadnji del sedeža pa je opremljen z ročajem za enostavno prenašanje. Otroci med vožnjo na motorju trenirajo svoj občutek za ravnotežje, izboljšujejo svoj prostorski vid in reflekse. Dimenzije kolesa so 63*35*46 cm, sedež pa je visok 29 cm.

Igrače BIG so testirane s strani nemškega nadzornega organa TÜV Rheinland v skladu s strogimi varnostnimi standardi GS. Nemška znamka BIG je proizvajalec vrhunskih igrač, ki prejemajo nagrade na mednarodni ravni. Logo znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, odpornost in robustnost - to so značilne lastnosti te znamke. Znamka BIG daje velik poudarek na varnost svojih izdelkov, uporabljeni materiali pa so ne samo kakovostni, ampak tudi zdravju neškodljivi. Nezamenljiv dizajn, sodobni proizvodni postopki in igrače, ki ustrezajo otroškim zahtevam - to je znamka BIG.

Lastnosti

  • otroško kolo v obliki motornega kolesa
  • dodatno široka dvojna gumijasta kolesa
  • popolnoma prilagojeno otroškim potrebam
  • nosilnost 25 kg
  • primerno za otroke od 18 mesecev dalje
  • prilagojeno za vožnjo tako v notranjih kot zunanjih prostorih
  • poseben UV filter za zaščito barv
  • ergonomsko oblikovan sedež spodbuja pravilen razvoj kolčnih sklepov
  • kakovosten nemški izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloIzdelano v Nemčiji
Velikost63*35*46 cm
Dimenzije paketa62*30*44 cm
Višina sedeža29 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,8 kg
Nosilnost25 kg
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.