Poganjalec motor Speed Runner Big z višinsko nastavljivim sedežem in krmilom od 18 mes

Opis izdelka

Motor Speed Runner, nemškega proizvajalca BIG predstavlja odličen športni poganjalec za vse dečke in deklice od 18. meseca starosti dalje. Moderni oranžno črn poganjalec v obliki hitrega motorja je opremljen s trdnim kovinskim ogrodjem v kombinaciji z robustnimi plastičnimi elementi. Velika kolesa s trpežnimi platišči bodo poskrbela  za tiho in gladko vožnjo po kakršni koli površini. Ergonomski sedež in protizdrsni ročaju so po višini nastavljivi, zahvaljujoč čemur boste poganjalec lkahko prilagodili otrokovi starosti in višini. Čudoviti dizajn in precizno dodelani detajli na poganjalcu bodo otrokom priskrbeli odlična doživetja ob vsakodnevni vožnji.

Dečke in deklice bo poganjalec navdušil že na prvi pogled, že zelo zgodaj lahko z njegovo pomočjo krepijo mišice na nogah. Športni poganjalec spodbuja motorični in gibalni razvoj otrok, hitreje pridobivajo reflekse, ocenjujejo razdalje in pridobivajo samozavest. Hkrati krepijo svoj občutek za ravnotežje, zato je poganjalec odlična predpriprava za prvo kolo, ponaša pa se tudi z visoko nosilnostjo, do 35 kg. Ročaji omogočajo preprost oprijem, posebno oblikovan sedež pa malim športnikom omogoča maksimalno udobje tudi ob daljši vožnji. Dimenzije motorja znašajo 79*37*51 cm.

Izdelke je testiralo nemško podjetje za ugotavljanje kakovosti TÜV Rheinland, v skladu s strogimi varnostnimi normami GS. Nemška znamka BIG je proizvajalec prvovrstnih igrač, ki dobivajo nagrade na mednarodni ravni. Logotip znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, trpežnost in robustnost – prav to pa so lastnosti te znamke. Znamka BIG skrbno pazi na varnost svojih izdelkov, uporabljeni materiali niso le kakovostni, temveč tudi zdravju neškodljivi. Nenadomestljiv dizajn, sodobni proizvodni procesi in igrače, ki izpolnjujejo zahteve otrok – to vse je znamka BIG.

Lastnosti

  • poganjalec motor s trpežnim kovinskim okvirjem
  • popolnoma prilagojen potrebam otrok
  • nosilnost 35 kg
  • primerno za otroke od 18. meseca  
  • krmilo in sedež sta nastavljiva po višini
  • protizdrsni ročaji z višjimi robovi
  • kakovosten nemški izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloNemčija
Velikost79*37*51 cm
Nastavljiva višinaDa
Teža3,3 kg
Nosilnost35 kg
Barvačrna
Nabor izdelkovNe
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.