Poganjalec Mickey Kiddieland elektronski s telefonom, zvokom in lučko od 12 mes

Opis izdelka

Poganjalec Mickey znamke Kiddieland je izjemen in moderen poganjalec v rdeči barvi, ki je primeren za vse otroke, predvsem pa za dečke od 12. do 36. meseca starosti. Otroški poganjalec v motivu junaka Mikija bo s svojim sprednjim delom razveselil prav vsakega dečka, ki se od njega ne bo hotel ločiti. Otroci se bodo zabavali z zabavnimi zvoki, po pritisku na tipke pa bodo poslušali realističen zvok motorja ter tudi druge odlične melodije. Na volanu poganjalca se nahajajo aktivnosti, s katerimi se bodo otroci prav tako odlično igrali, razveselil in prevzel pa jih bo tudi priloženi telefonček realističnega dizajna. Presenetite svoje otroke s pravljičnim poganjalcem z mnogimi izjemnimi funkcijami!

Avtomobilček ima kakovostna plastična kolesa in varen ter udoben ergonomsko oblikovan sedež, s kakovostnim naslonjalom za hrbet. Ko se otrok uči hoditi in dela prve korake, se drži zadnjega naslonjala in avtomobilček mu nudi varno oporo. Kasneje lahko avto poganja z nogicami, lahko se premika naprej ali vzvratno. Z volanom se sprednje kolo poganjalca obrača in otrok spreminja smer vožnje. Poganjalec Miki je odlično darilo za vsakega dečka, je stabilne in varne konstrukcije ter okrašen s čudovitimi Disneyjevimi sličicami. Paketu so priložene tudi 2 bateriji tipa AA.

Kiddieland je proizvajalec igrač za malčke in novorojenčke, ki na svetovnem trgu deluje že od leta 1998, licenco za izdelke Disney pa je pridobil leta 2002. Kiddieland je razširjen predvsem po ameriškem kontinentu in v velikem obsegu tudi po Evropi. Ponuja igrače čudovitega dizajna, veselih barv, z zvočnimi in svetlobnimi efekti in pravljičnimi motivi po razumnih cenah. Njihov cilj je ponuditi skrbnim staršem igrače, s katerimi se njihovi otroci ne bodo le zabavali, ampak se z njimi tudi veliko naučili.

Lastnosti

  • kakovosten in varen poganjalec
  • igriv dizajn v motivu Mickeyja
  • za otroke od 12. do 36. meseca
  • pravljičen dizajn
  • zvočni efekti
Doprava nad 39€ SI zima
Tehnični parametri
Deček/deklicaboy and girl
StarostOd 12 mesecev
Velikost53*25*38 cm
Dimenzije paketa55*27*36 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
GlasbaDa
OpombaBattery: 2 x AA/LR6 included
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna
captcha