Poganjalec McQueen Cars Kiddieland elektronski z zvokom in lučko od 12 mes

Opis izdelka

Otroški poganjalec McQueen Cars znamke Kiddieland je moderni poganjalec, primeren za otroke od 12. do 36. meseca starosti dalje in je rdeče barve. Otroški poganjalec nosi motiv priljubljene animirane risanke Cars (Avtomobili), v podobi simpatičnega avtomobilčka Strele McQueena. Poganjalec Cars v sebi skriva zvočne in svetlobne funkcije, ki bodo presenetile vsakega pogumnega malega dirkača. Realistični zvok motorja, hupe in mnogo drugih zvokov v kombinaciji s pravimi lučmi so prav značilni za ta dirkalni poganjalec. Malčki bodo na plošči našli tipke z različnimi funkcijami, s katerimi se bodo odlično zabavali in se naučili peljati kot pravi dirkači.

Avtomobilček ima kakovostna plastična kolesa in varen ter udoben ergonomsko oblikovan sedež, s kakovostnim naslonjalom za hrbet. Ko se otrok uči hoditi in dela prve korake, se drži zadnjega naslonjala in avtomobilček mu nudi varno oporo. Kasneje lahko avto poganja z nogicami, lahko se premika naprej ali vzvratno. Z volanom se sprednje kolo poganjalca obrača in otrok spreminja smer vožnje. Poganjalec Cars je odlično darilo za vsakega dečka, je stabilne in varne konstrukcije ter okrašen s dirkalno številko 95. Paketu so priložene tudi 2 bateriji tipa AA.

Kiddieland je proizvajalec igrač za dojenčke in novorojenčke, ki na svetovnem trgu deluje že od leta 1998, licenco za izdelke Disney pa je pridobil leta 2002. Kiddieland je razširjen predvsem po ameriškem kontinentu in v velikem obsegu tudi po Evropi. Ponuja igrače čudovitega dizajna, veselih barv, z zvočnimi in svetlobnimi efekti in pravljičnimi motivi po razumnih cenah. Njihov cilj je ponuditi skrbnim staršem igrače, s katerimi se njihovi otroci ne bodo le zabavali, ampak se z njimi tudi veliko naučili.

Lastnosti

  • kakovosten in varen poganjalec
  • igriv dizajn v motivu Avtomobilov
  • za otroke od 12. do 36. meseca
  • atraktivni dizajn
  • mnogo svetlobnih in zvočnih funkcij
Doprava nad 39€ SI zima
Tehnični parametri
Deček/deklicaboy and girl
StarostOd 12 mesecev
Velikost55*25*44 cm
Dimenzije paketa56*28*36 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni efektiDa
ZvokDa
GlasbaDa
EmbalažaDa
Opomba2 x AA batteries
Barvačervená
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna
captcha