Plišasti zajec Rouge Kaloo Small 19 cm iz nežnega pliša za najmlajše otroke modro-krem

Opis izdelka

Plišasti zajček Rouge znamke Kaloo je nežna in mehka igrača iz pliša, primerna za najmlajše otroke od 0. meseca Zajček je velik 19 cm in je idealen za crkljanje za vse malčke in tudi starejše otroke. Plišasti zajček za dojenčke je nežne svetlo modre barve, šapice in ušeska pa so na spodnji strani nežne bež barve. Trebušček te plišaste igrače za otroke je mehak na dotik in izjemno nežen, zato bo hitro postal neločljiv sopotnik vašega malčka. Plišasta igrača za najmlajše je brezčasna, maksimalno varna in zahvaljujoč francoski kakovosti, lahko malčka spremlja od njegovega rojstva dalje. Ujame edinstveni dojenčkov vonj, kar je pomembno predvsem v prvih tednih malčkovega življenja, saj se otrok ob tej igrači počuti izredno varno. Otroci s pomočjo nežne plišaste igrače intenzivneje dojemajo svoj obstoj v svetu, izven materinega trebuščka. 

Igra s plišastimi igračami je nujna za optimalni razvoj otrok, saj zvišuje aktivnost njihovih možganov, oblikuje njihovo osebnost, spretnosti in sposobnosti. Prav v prvih tednih po rojstvu je tipna zaznavnost otroka povišana, kar pomeni, da otrok reagira na vsak dotik. Idealna igrača za spodbujanje te občutljivost je prav plišasti zajček Kaloo. Plišaste igrače Kaloo lahko najmlajši otroci tudi okušajo in grizejo, s čimer otroci pogosto raziskujejo predmete okoli sebe. Vsaka otroška igrača Kaloo je testirana in izpolnjuje tudi te najvišje standarde, zato je na to pripravljena. Plišasti zajček Rouge Small proizvajalca Kaloo je nežnih in mehkih barv, ki na najmlajše otroke delujejo pomirjujoče, zato pa so plišaste igrače Kaloo med počivanjem najljubši spremljevalci otrok.

Francosko podjetje Kaloo se že več kot 16 let ukvarja z izdelavo mehkih plišastih igrač za najmlajše otroke, ki so edinstvenega dizajna. Proces izdelave igrač je docela nadzorovan, vsaka igrača mora izpolnjevati stroge evropske standarde, saj je s tem zagotovljena kvaliteta in popolna varnost produktov, ki zahvaljujoč temu na trgu nimajo konkurence. Otroške igrače Kaloo so odraz francoskega čuta za edinstvenost, lepoto in trpežnost. Kaloo pazi na potrebe in želje najmlajših otrok, ki se zahvaljujoč plišastim igračam Kaloo počutijo dobro in varno. Igračo lahko preprosto čistite, priporočena temperatura pranja je 30°, brez uporabe belil in mehčalcev, da bi s tem ohranili barvo in kakovost igrače.

Lastnosti

  • mehak plišasti zajček
  • mehka igrača iz nežnega pliša
  • v nežnih barvnih odtenkih
  • primerna za najmlajše otroke
  • velikost 19 cm
  • idealna za crkljanje za najmlajše
  • pranje pri 30°, da bi s tem ohranili barvo in kakovost brisače
  • izpolnjuje najstrožje varnostne kriterije
  • čudoviti francoski dizajn
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost19 cm
Skupna višina19 cm
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.