Plišasti zajček Bunny Star Perlidoudou Doudou et Compagnie rožnati 25 cm v darilni embalaži od 0 mes

Opis izdelka

Proslavite prihod dojenčka s čudovitim darilom francoske znamke Doudou et Compagnie. Plišasti zajček Bunny Star Perlidoudou predstavlja ljubko darilo za vse dojenčke že od njihovega rojstva dalje. Zajček iz mehkega in nežnega pliša je proizveden v čudoviti nežni barvi z rožnatimi detajli, ki ne draži občutljivega dojenčkovega vida. Ta prisrčen plišasti zajček Bunny Star Perlidoudou oblečen v pikasto majico bo hitro postal najboljši prijatelj vašega dojenčka, ki bo z njim zaspal in se prebujal.

Plišasti zajček Bunny Star Perlidoudou Doudou et Compagnie je velikosti 25 cm in je prav ustvarjen za objemanje. Zajček ima nežen mehak trebušček, ki ga lahko dojenček objame in v njemu najde udobje in zatočišče. Plišasti zajček Bunny Star Perlidoudou je izdelek francoske znamke Doudou et Compagnie in bo k vam prispel v darilni embalaži, zato je idealno darilo ob rojstvu dojenčka ali pa za prvi rojstni dan.

Plišasti zajček je primeren tudi za bolj grobo ravnanje in madeže hrane, lahko ga perete v pralnem stroju pri 30 °C na nežnem programu, ki mu bo povrnil eleganco.Zajček Bunny Star Perlidoudou izpolnjuje najstrožje varnostne standarde in je testiran s strani neodvisnih in priznanih laboratorijev. Brez strahu ga lahko podarite otroškim dlanem, tja, kamor spada.

S prihodom novega tisočletja je na trg vstopila prva plišasta igrača ninica znamke Doudou et Compagnie, s čimer se je začela revolucija v svetu plišastih igrač. Francoska znamka Doudou et Compagnie občutljivim otroškim rokicam poklanja izjemno nežnost že od leta 2000. V DNK znamke je globoko zasidrana ustvarjalnost in inovativnost, ki se odraža v vsaki mehki igrači. Doudou et Compagnie bo vašega otroka spremljala celo otroštvo že od prvih trenutkov dalje in v njegovem vsakodnevnem življenju odigrala pomembno vlogo.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost25 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.