Plišasti medvedek Chubby Bear Cream Perle Kaloo krem 25 cm iz nežnega mehkega materiala od 0 mes

Opis izdelka

Plišasti medvedek Chubby Bear, iz brezčasne izdaje Perle, francoske znamke Kaloo predstavlja fantastično darilo za najmlajše otroke, že od njihovega rojstva dalje. Krem medvedek z velikostjo 25 cm bo postal neločljiv prijatelj vsakega otroka, od katerega se ne bo hotel ločiti. Mehka in puhasta plišasta igrača je proizvedena iz prvorazrednega pliša, ki je mehak za občutljivo otroško kožo. Lahko ujame otrokov lastni vonj, zahvaljujoč čemur se bodo otroci počutili varno in se bo z njim počutil varno. Prihaja v elegantni darilni embalaži, zato je primeren tudi kot darilo za vsako priložnost.

Izdaja Perle predstavlja moderne plišaste igrače, ki so nežne in mehke za otroško kožo, idealne za crkljanje. Plišasti medvedek je izjemno lahek, dojenčki se lahko k njemu stisnejo in ga objemajo. Otroci lahko plišasto igračo tudi okušajo in grizejo, s čimer pogosto raziskujejo predmete okoli sebe. Vsaka otroška igrača Kaloo je testirana in izpolnjuje tudi te najvišje standarde. Je preprosta za čiščenje, priporočena temperatura pranja je 30 °C, brez uporabe belil in mehčalcev, da se s tem ohrani njena barva in kakovost.

Francosko podjetje Kaloo že več kot 20 let razvija mehke plišaste igrače za najmlajše otroke, ki so edinstvenega dizajna. Postopek izdelave igrač je docela nadzorovan, vsaka igrača mora izpolnjevati stroge evropske standarde, saj je s tem zagotovljena kvaliteta in maksimalna varnost produktov, ki zahvaljujoč temu na trgu nimajo konkurence.Otroške igrače Kaloo so odraz francoskega čuta za edinstvenost, lepoto in popolnost. Kaloo se posveča potrebam in željam najmlajših otrok, ki se zahvaljujoč temu ob igračah Kaloo počutijo mirno in varno.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost25 cm
Dimenzije paketa25*16*28 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvakrem
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.