Plišasti medvedek in jelenček Noel Christmas Kaloo 10 cm iz nežnega pliša (cena za kos)

Opis izdelka

Medvedek in jelenček iz pliša Noel Christmas, francoskega podjetja Kaloo predstavljata izjemno darilo za prvi božič vašega malčka. Medvedek in jelenček iz pliša sta prijetnih krem barv, tako da bosta razveselila tako dečke kot tudi deklice. Mehki in nežni plišasti igrači z božičnim motivom zvezdic na kožuščku bosta postali najljubši prijateljici vašega malčka, ki ju bodo objemali in se z njima igrali. Plišaste igrače so velikosti 10 cm, navedena cena velja za 1 igračo, med postopkom naročila med opombe zapišite svojo izbiro (bel ali siv jelenček, bel ali rjav medved).

Plišaste igrače Kaloo so nežne in mehke za otoško kožo, idealne za crkljanje. Ustvarjajo prijetno in domače vzdušje, postale bodo najljubši prijatelji vsakega otroka. Pomagale jim bodo razvijati njihove spretnosti in sposobnosti, z njimi bodo odkrivali nove barve in oblike. Vsaka otroška igrača Kaloo je testirana in izpolnjuje tudi te najvišje standarde, zato je varna za igre najmlajših otrok. Igračo lahko preprosto čistite, priporočena temperatura pranja je 30 °C, brez uporabe belil in mehčalcev, da se tem ohrani barva in kakovost igrače.

Francosko podjetje Kaloo se že več kot 20 let ukvarja z razvojem mehkih plišastih igrač za najmlajše otroke, ki so edinstvenega dizajna. Postopek izdelave igrač je docela nadzorovan, vsaka igrača mora izpolnjevati stroge evropske standarde, saj je s tem zagotovljena kvaliteta in maksimalna varnost produktov, ki zahvaljujoč temu na trgu nimajo konkurence.Otroške igrače Kaloo so odraz francoskega čuta za edinstvenost, lepoto in trpežnost. Kaloo se posveča potrebam in željam najmlajših otrok, ki se zahvaljujoč temu ob igračah Kaloo počutijo mirno in varno. 

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Skupna višina10 cm
Barvabela
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.