Plezalo 3-etažno Tower Kraxxl BIG možnost več postavitev 184 delni nosilnost 70 kg od 3 let

Opis izdelka

Plezalo Kraxxl nemškega proizvajalca BIG je odlično darilo za vse otroke od 3. do 7. leta starosti. Zunanje igralo se odlikuje po izjemno trdnem in robustnem ogrodju, ki dečkom in deklicam omogoča plezanje in spuščanje po 3 različnih višinskih ravneh. Na zabaven način bodo povadili spretnost in ravnotežje, se naučili uporabljati celo telo pri plezanju in krepili mišični tonus na rokah in nogah. Plezalo je sestavljeno iz trdnih plastičnih palic, ki otrokom nudijo varen oprijem med plezanjem. Konstrukcija plezalnega stolpa je sestavljena iz 184 elementov, 2-sistemski sponki pa staršem omogočata hitro sestavljanje brez uporabe orodja.

Plezalo se lahko sestavi v 6 različnih variantah, kar zagotavlja, da bodo otroci odkrivali nove možnosti plezanja in vadbe na različnih vrstah konstrukcij. Del plezala so tudi U-kavlji, s katerimi se konstrukcija pritrdi v tla in pridobi večjo stabilnost. Plezalo v sivo-oranžno-modri izvedbi bo okrasilo vsak dvorišče in vrt, njegove skupne dimenzije pa so 140*140*140 cm. Največja nosilnost športnega plezalnega stolpa je 70 kg, njegovo montažo in preureditev pa naj vedno opravi odrasla oseba. Površina plezalnega stolpa je zaščitena z UV filtrom, kar omogoča, da ohrani svoje lepe barve tudi po dolgem času.

Nemška znamka BIG je proizvajalec vrhunskih igrač, ki prejemajo nagrade na mednarodni ravni. Logotip znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, trpežnost in robustnost - to so značilni elementi te znamke. Znamka BIG si prizadeva za varnost svojih izdelkov, uporabljeni materiali pa so ne samo kakovostni, ampak tudi zdravju neškodljivi. Nezamenljiv dizajn, sodobni proizvodni postopki in igrače, ki izpolnjujejo zahteve otrok - to je znamka BIG.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Nemčiji
Velikost140*140*140 cm
Skupna višina140 cm
Dimenzije paketa60*40*60 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža16,9 kg
Nosilnost70 kg
Barvasiva
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO109-A Športový set
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.