Peskovnik iz cedre Heksagon Aksent Hexagonal Sandpit Exit Toys velik s 3 sedeži 200*170 cm

Opis izdelka

Peskovnik iz cedre Aksent Hexagonal, nizozemske znamke Exit Toys je velik peskovnik v obliki šestkotnika z merami 200*170 cm in bo lepo okrasil vsak vrt. V stilskem peskovniku se bodo igrali otroci od 3. leta starosti in si z grajenjem gradov in tunelov iz peska razvijali ustvarjalnost. Peskovnik je opremljen s 3 sedeži, na katere se lahko dečki in deklice udobno usedejo, tako da bodo njihova oblačila zaščitena pred umazanijo, česar bodo zagotovo veseli tudi njihovi starši. Peskovnik je dovolj velik za 585 kg peska, kar bo zagotovilo ure in ure zabave.

Skupna višina peskovnika znaša 21 cm, tehta pa 14 kg. Leseni sedeži imajo nosilnost do 30 kg. Peskovniki Exit Toys so proizvedeni iz prvorazredne cedrovine s certifikatom FSC 100%, ki je pridobljen s sečnjo v skladu s strogimi standardi gozdnega gospodarjenja. Cedrovina se ne cepi, ponaša se z visoko odpornostjo proti dežju in slabim vremenskim pogojem in zato odlično kljubuje tudi gnitju. Robovi robustnega in trpežnega peskovnika so zaščiteni s kovinskimi zaključki za večjo trpežnost, zato bo na vrtu zdržal leta in leta.

Nizozemska znamka Exit Toys že leta in leta prinaša otrokom in odraslim prvorazredne zunanje igrače. Izdelki Exit Toys izpolnjujejo tudi te najstrožje standarde kakovosti in kriterije Evropske unije in imajo certifikate TÜV, CE, EN71, FSC. Leseni peskovniki iz cedre se ponašajo z originalnim nizozemskim videzom in otrokom omogočajo preživljati čas na svežem zraku, se ustvarjalno razvijati in ustvarjati pozitiven odnos do narave. Zahvaljujoč kakovostnemu naravnemu materialu bodo vaši družini služili še leta in leta.


Blaga iz higienskih razlogov ni mogoče vrniti, v primeru da je bilo že odstranjeno iz zaščitne embalaže.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano na Nizozemskem
Velikost200*21*170 cm
Skupna višina21 cm
Teža14 kg
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.