Peskovnik dvodelni Školjka Watershell Green BIG prostornina 2*20 kg za vodo in pesek 74*88*21 cm zeleni od 18 mesecev BIG55722

Opis izdelka

Dvodelni peskovnik Školjka Watershell Green nemškega proizvajalca BIG je odlična vrtna igrača za dečke in deklice, že od 18. meseca. Originalni peskovnik je oblikovan v obliki zelene školjke in je sestavljen iz dveh ločenih delov, ki ju je mogoče napolniti z vodo ali peskom. Večnamenski peskovnik lahko otroci uporabljajo tudi kot majhen bazenček med vročimi poletnimi dnevi. V vsak del peskovnika lahko vlijete največ 20 kg peska. Dvodelni peskovnik ima dimenzije 74*88*21 cm, ko je zložen.

Otrok se lahko z igro v peskovniku zabava ure in ure. Peskovnik ima vse zaobljene robove, tako da se otrok med igro ne poškoduje. Nemški proizvajalec BIG je pomislil tudi na praktičen vidik igrače in v primeru, da želite peskovnik pozimi shraniti v notranjosti, ga preprosto obrišete z vlažno krpo in je čist - pripravljen za shranjevanje. Peskovnik je zaščiten z UV filtrom, tako da ohrani svoje lepe barve tudi po dolgem času. Izdelki BIG so testirani v neodvisnih institucijah in poudarjajo kakovost svojih izdelkov.

Dvodelni peskovnik BIG je testiran s strani nemškega kontrolnega organa TÜV Rheinland v skladu s strogimi varnostnimi standardi GS. Nemška znamka BIG je proizvajalec vrhunskih igrač, ki prejemajo nagrade na mednarodni ravni. Logo znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, trpežnost in robustnost - to so značilni elementi te znamke. Znamka BIG se zavzema za varnost svojih izdelkov, uporabljeni materiali pa so ne samo kakovostni, ampak tudi zdravju neškodljivi. Nenadomestljiv dizajn, sodobni proizvodni postopki in igrače, ki ustrezajo zahtevam otrok - to je znamka BIG.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloIzdelano v Nemčiji
Velikost74*88*21 cm
Prostornina L2*20 kg (piesok)
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO0304 Formičky do piesku
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.