Peskovnik dvodelna Školjka Watershell Pink BIG volumen 2*20 kg za vodo in pesek 74*88*21 cm roza od 18 mesecev BIG55721

Opis izdelka

Dvojni peskovnik Mušel Watershell Pink nemškega proizvajalca BIG je odlična vrtna igrača za fantke in deklice že od 18 mesecev. Originalni peskovnik je oblikovan v obliki roza školjke, sestavljen je iz dveh ločenih delov, ki ju je mogoče napolniti z vodo ali peskom. Večnamenski peskovnik tako omogoča otrokom, da ga uporabljajo tudi kot majhen bazenček med vročimi poletnimi dnevi. V vsak del peskovnika lahko vstavite največ 20 kg peska. Dvojni peskovnik ima dimenzije v zloženem stanju 74*88*21 cm.

Otrok se lahko z igro v peskovniku zabava ure in ure. Peskovnik ima vse zaobljene robove, tako da se otrok med igro ne poškoduje. Nemški proizvajalec BIG je mislil tudi na praktični vidik igrače in v primeru, da želite peskovnik pozimi shraniti v notranjosti, ga enostavno obrišete z vlažno krpo in je čist - pripravljen za shranjevanje. Peskovnik je zaščiten z UV filtrom, tako da ohrani svoje lepe barve tudi po dolgem času. Izdelki BIG so testirani v neodvisnih inštitutih in poudarjajo kakovost izdelkov.

Dvojni peskovnik BIG je testiran s strani nemškega nadzornega organa TÜV Rheinland v skladu s strogimi varnostnimi standardi GS. Nemška znamka BIG je proizvajalec vrhunskih igrač, ki prejemajo nagrade na mednarodni ravni. Logotip znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, odpornost in robustnost - to so značilne lastnosti te znamke. Znamka BIG si prizadeva za varnost svojih izdelkov, uporabljeni materiali pa niso samo kakovostni, ampak tudi zdravju neškodljivi. Nezamenljiv dizajn, sodobni proizvodni postopki in igrače, ki izpolnjujejo zahteve otrok - to je znamka BIG.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloIzdelano v Nemčiji
Velikost74*88*21 cm
Prostornina L2*20 kg (piesok)
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO0304 Formičky do piesku
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.