Peskovnik dvodelna Školjka Watershell Blue BIG Obseg 2*20 kg za vodo in pesek 74*88*21 cm modro od 18 mesecev BIG55720

Opis izdelka

Dvojni peskovnik Muška Watershell Blue nemškega proizvajalca BIG je odlična vrtna igrača za fantke in deklice že od 18 mesecev dalje. Originalni peskovnik je oblikovan v obliki modre školjke, sestavljen je iz dveh ločenih delov, ki se lahko napolnita z vodo ali peskom. Večnamenski peskovnik lahko otroci uporabljajo tudi kot majhen bazenček med vročimi poletnimi dnevi. V vsak del peskovnika lahko vlijete največ 20 kg peska. Dvojni peskovnik ima dimenzije v zloženem stanju 74*88*21 cm.

Otrok se lahko z igro v peskovniku zabava ure in ure. Peskovnik ima zaobljene robove, tako da se otrok med igro ne poškoduje. Nemški proizvajalec BIG je mislil tudi na praktični vidik igrače in v primeru, da želite peskovnik pozimi shraniti v notranjosti, ga preprosto obrišete z vlažno krpo in je čist - pripravljen za shranjevanje. Peskovnik je zaščiten z UV filtrom, tako da ohrani svoje lepe barve tudi po dolgem času. Izdelki BIG so testirani v neodvisnih inštitutih in poudarjajo kakovost izdelkov.

Dvojni peskovnik BIG je testiran s strani nemškega nadzornega organa TÜV Rheinland v skladu s strogimi varnostnimi standardi GS. Nemška znamka BIG je proizvajalec vrhunskih igrač, ki prejemajo nagrade na mednarodni ravni. Logotip znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, odpornost in robustnost - to so značilni elementi te znamke. Znamka BIG si prizadeva za varnost svojih izdelkov, uporabljeni materiali niso samo kakovostni, ampak tudi neškodljivi za zdravje. Nezamenljiv dizajn, sodobni proizvodni postopki in igrače, ki izpolnjujejo zahteve otrok - to je znamka BIG.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloIzdelano v Nemčiji
Velikost74*88*21 cm
Prostornina L2*20 kg (piesok)
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO0304 Formičky do piesku
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.