Peskovnik iz cedre s klopmi in pokrovom Aksent wooden sandpit Exit Toys velik 136*132cm

Opis izdelka

Peskovnik iz cedre Aksent, nizozemske znamke Exit Toys je kompakten peskovnik z merami 136*132 cm, tako da je primeren za vsak vrt ali dvorišče. S stilskim peskovnikom se bodo igrali otroci od 3. leta starosti in se v njem učili graditi svoje prve gradove in tunele. Večfunkcijski leseni pokrov je premičen – med igro lahko otroci iz njega ustvarijo 2 trpežni klopi z naslonom, po igri pa lahko z njim prekrijejo peskovnik in pesek zaščitijo pred umazanijo. Tej odlični prednosti bodo hvaležni otroci in tudi starši, saj bodo otroci med igro udobno sedeli na klopi, ob tem pa bodo oblačila ostala čista. 

Skupna višina peskovnika znaša 20 cm, njegova teža pa je 30 kg. Prostornina peskovnika znaša 440 kg, nosilnost sedežev pa do 30 kg. Leseni peskovniki Exit Toys so proizvedeni iz prvorazredne cedrovine s certifikatom FSC 100%, ki je pridobljen s sečnjo v skladu s strogimi standardi gozdnega gospodarjenja. Cedrovina se ne cepi, ponaša se z visoko odpornostjo proti dežju in slabim vremenskim pogojem in zato odlično kljubuje tudi gnitju. Peskovnika vam pred uporabo ni treba obdelovati, dovolj je le, da ga sestavite, otroci pa se lahko s svojimi bratci, sestricami in prijatelji z njim nemudoma igrajo, ob tem pa razvijajo svojo fino motoriko, domišljijo in predstavnost.

Nizozemska znamka Exit Toys že leta in leta prinaša otrokom in odraslim prvorazredne zunanje igrače. Izdelki Exit Toys izpolnjujejo tudi te najstrožje standarde kakovosti in kriterije Evropske unije in imajo certifikate TÜV, CE, EN71, FSC. Leseni peskovniki iz cedre se ponašajo z originalnim nizozemskim videzom in otrokom omogočajo preživljati čas na svežem zraku, se ustvarjalno razvijati in ustvarjati pozitiven odnos do narave. Zahvaljujoč kakovostnemu naravnemu materialu bodo vaši družini služili še leta in leta.


Blaga iz higienskih razlogov ni mogoče vrniti, v primeru da je bilo že odstranjeno iz zaščitne embalaže.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano na Nizozemskem
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.