Peskovnik iz bora miza s pokrovom Aksent Sandtable Exit Toys ekstra velik s prostornino 210 kg

Opis izdelka

Leseni peskovnik miza s pokrovom Aksent, nizozemske znamke Exit Toys predstavlja izjemno darilo za vse otroke od 3. leta starosti. Peskovnik s prostornino 210 kg je proizveden iz prvorazrednega borovega lesa, ki prihaja neposredno iz Skandinavije. Miza za pesek stoji na trpežnih nogah in omogoča dostop z vseh strani, zato se bo lahko z njo igralo tudi več otrok hkrati. Otroci se bodo z njo igrali na vrtu ali dvorišču, zahvaljujoč kompaktnim dimenzijam pa je primerna tudi za terase. V notranjosti mizice je kakovostna neprepustna tkanina, ki zagotavlja, da pesek ostane v notranjosti. Mizica je opremljena tudi s pokrovom, s katerim lahko peskovnik po vsaki igri prekrijete, s čimer bo pesek ostal zaščiten pred umazanijo. 

Večfunkcijski peskovnik lahko prekrijete in ga uporabite kot običajno mizo, na kateri lahko otroci rišejo risbice, sestavljajo kocke ali pa se igrajo z avtomobilčki. Mere peskovnika znašajo 50*138*94 cm, skupna višina peskovnika znaša 50, teža pa 32 kg. Pri izdelavi je bil uporabljen impregniran borov les s certifikatom FSC Mix 70%, ki je pridobljen s sečnjo v skladu s strogimi standardi gozdnega gospodarjenja. Zahvaljujoč modernim proizvodnim procesom je zagotovljena dolga življenjska doba peskovnika, s katerim se lahko otroci začnejo igrati takoj, ko ga sestavite. 

Nizozemska znamka Exit Toys že leta in leta prinaša otrokom in odraslim prvorazredne zunanje igrače. Izdelki Exit Toys izpolnjujejo tudi te najstrožje standarde kakovosti in kriterije Evropske unije in imajo certifikate TÜV, CE, EN71, FSC. Leseni peskovniki se ponašajo z originalnim nizozemskim videzom in otrokom omogočajo preživljati čas na svežem zraku, se ustvarjalno razvijati in ustvarjati pozitiven odnos do narave. Zahvaljujoč kakovostnemu naravnemu materialu bodo vaši družini služili še leta in leta.


Blaga iz higienskih razlogov ni mogoče vrniti, v primeru da je bilo že odstranjeno iz zaščitne embalaže.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano na Nizozemskem
Velikost50*138*94 cm
Teža32 kg
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.