Peskovnik iz cedre s kuhinjo in tekočo vodo Aksent Sandpit Kitchen Exit Toys ekstra velik s kuhinjsko posodo 200*140 cm

Opis izdelka

Peskovnik iz cedre s kuhinjo in tekočo vodo Aksent nizozemske znamke Exit Toys je večfunkcijski peskovnik z merami 200*140 cm, s katerimi se bodo igrali otroci od 3. leta starosti in se ob tem izjemno zabavali. Brezčasen peskovnik je opremljen s prostorom za shranjevanje, klopjo in kuhinjico s pripomočki, zato se bodo dečki in deklice na polno zatopili v svet domišljije in ustvarjalnosti. Kuhinjski del peskovnika je opremljen s 4 kuhalnimi ploščami, gumbi in koritom s funkcionalno pipo, na katero lahko preprosto priklopite vrtno cev. Otroci lahko v korito natočijo vodo in jo zahvaljujoč snemljivi posodi kadarkoli izpraznijo. Del kuhinje je tudi set kuhinjskih pripomočkov, v katerem se nahajajo ponvica, lonec s pokrovko, lopatka, zajemalka in zdrava živila.

Skupna višina peskovnika znaša 29 cm, njegova teža pa je 25 kg. Nosilnost klopi znaša do 30 kg, skupna prostornina peskovnika je 440 kg. Pod kuhinjskim delom je velik prostor za shranjevanje, kamor lahko otroci po igri pospravijo svoje priljubljene igrače. Leseni peskovniki Exit Toys so proizvedeni iz prvorazredne cedrovine s certifikatom FSC 100%, ki je pridobljen s sečnjo v skladu s strogimi standardi gozdnega gospodarjenja. Cedrovina se ne cepi, ponaša se z visoko odpornostjo proti dežju in slabim vremenskim pogojem in zato odlično kljubuje tudi gnitju. Robovi robustnega in trpežnega peskovnika so zaščiteni s kovinskimi zaključki za večjo trpežnost, zato bo na vrtu zdržal leta in leta.

Nizozemska znamka Exit Toys že leta in leta prinaša otrokom in odraslim prvorazredne zunanje igrače. Izdelki Exit Toys izpolnjujejo tudi te najstrožje standarde kakovosti in kriterije Evropske unije in imajo certifikate TÜV, CE, EN71, FSC. Leseni peskovniki iz cedre se ponašajo z originalnim nizozemskim videzom in otrokom omogočajo preživljati čas na svežem zraku, se ustvarjalno razvijati in ustvarjati pozitiven odnos do narave. Zahvaljujoč kakovostnemu naravnemu materialu bodo vaši družini služili še leta in leta.


Blaga iz higienskih razlogov ni mogoče vrniti, v primeru da je bilo že odstranjeno iz zaščitne embalaže.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano na Nizozemskem
Velikost200*29*140 cm
Skupna višina29 cm
Teža25 kg
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.