Pas z avtomobilčkom Flash McQueen Cars XRS Smoby in delovnim orodjem

Opis izdelka

Pas z orodjem in priljubljenim sestavljivim avtomobilčkom McQueen XRS, francoskega proizvajalca Smoby je bo razveselil vsakega dečka od 3. leta starosti dalje. Pas z nastavljivo zaponko v rdeče-črni barvi v motivu risanke Avtomobili ponuja otrokom set orodja – ključ, izvijač in prav tako sestavne dele iz kakovostne in trpežne plastike, nežne na dotik. S to igračo bo otrok postal pravi mali avtomehanik, ki bo sestavil svoj lasten avtomobilček. Mali mojster bo zahvaljujoč čudovitemu pasu, svoje orodje nosil vsepovsod seboj.

Orodje je hkrati zasnovano tako, da bi ga mali otroci lahko z gotovostjo in pravilno prijeli in se z njim igrali. Zahvaljujoč pasu z žepom na zadrgo bodo dečki imeli svoje sestavne dele zmeraj pri sebi na enem mestu, avtomobilček pa bodo lahko sestavljali kadar koli – na obiskih in izletih. Pri sestavljanju avtomobilčka pridobivajo občutek za odgovornost lastnih dejanj, razvija se njihova ustvarjalnost, domišljija in fantazija. Z igranjem z avtomobilčki si izboljšujejo svojo fino motoriko in gibalne spretnosti ter tudi logično mišljenje in tehnično domišljijo

Smoby je francoska znamka otroških igrač, ki jamči kakovost in trpežnost vseh svojih igrač, ki so izdelane po strogih normah evropskega standarda. Francoska znamka Smoby zagotavlja kakovost, ki jo potrjujejo dolga leta njenega obstoja. Uporabljeni materiali na igračah Smoby so trdni in trpežni, hkrati pa nežni in gladki za otrokove rokice. Barve na igračah Smoby spodbujajo otroško predstavnost in domišljijo.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost30*3*17 cm
Skupna višina17 cm
Dimenzije paketa35*6*24 cm
Skupna dolžina30 cm
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.