Parni kuhalnik in sekljalnik Beaba Babycook® Original Plus sivo-moder dvojen

Opis izdelka

Dvojni parni kuhalnik (soparnik) in sekljalnik Beaba Babycook® Original Plus je sivo-modre barve in ima kar 6 funkcij v enem. Kuhinjski robot 6v1 francoskega proizvajalca Beaba bo v 15 minutah pripravil okusne jedi za majhne otroke in je primeren tudi za hranjenje otroke že od njihovega rojstva dalje. Dvojni parni kuhalnik in sekljalnik Beaba je primeren za vsako kuhinjo in ne zavzema veliko prostora. Z njim se preprosto ravna in čisti, z njim pa bodo brez težav delali tudi očki, stari starši in varuške. Parni kuhalnik in mešalnik bo v nekaj minutah za vaše otroke pripravil okusne jedi, ki zahvaljujoč pripravi v sopari ne bodo izgubili svojih vitaminov, ki so pomembni za pravilno rast otrok. Dvojni parni kuhalnik Babycook® Original Plus vsebuje kakovostna rezila z vrtljivim učinkom, ki bodo poskrbela za kvalitetno sekljanje kaše.

6 funkcij v enem

Dvojni parni kuhalnik Babycook® Original Plus francoske znamke Beaba je multifunkcijski kuhinjski robot, ki ima kar 6 funkcij: hrano skuha v sopari, jo seseklja, odtaja, segreje, sterilizira in segreje tudi stekleničke z mlekom. Obvladali ga boste le z enim gumbom, ki ga lahko nastavite na dva položaja glede na to, ali želite hrano skuhati ali sesekljati. Po koncu sekljanja sadja in zelenjave se bo sekljalnik Beaba samodejno ugasnil tudi brez vaše pomoči. Del paketa dvojnega parnega kuhalnika Beaba je posoda s prostornino 800 ml, v kateri boste pripravili več porcij okusnih jedi hkrati. V priročnih posodicah jih lahko shranite v hladilniku ali zamrzovalniku, potem pa otroško hrano s pomočjo parnega kuhalnika Beaba preprosto segrejete in odtajate. Revolucionarni parni kuhalnik in sekljalnik je hkrati tudi sterilizator in grelnik na stekleničke. Praktični kuhinjski robot Beaba bo v času nekaj minut mleko za dojenčke segrel tudi ob polnoči.

O znamki Beaba

Francoska znamka Beaba že od leta 1989 prinaša v gospodinjstva z malimi otroki inovativne kuhinjske pripomočke in izdelke za nego majhnih otrok. Oblikovalci znamke Beaba pri zasnovi novih izdelkov še posebno skrbijo za to, da bi novi izdelki izpolnjevali kriterije najvišje kakovosti. Vsi izdelki za nego otrok so kakovostni in hkrati preprosti za uporabo. Izdelke francoske znamke Beaba hvalijo starši po celem svetu, izdelki Beaba pa so vsakoletno nagrajeni tudi s strani strokovne komisije.

Lastnosti

  • preprosta in hitra priprava jedi
  • varčno kuhanje v sopari in hitro sekljanje
  • priprava velikih porcij hrane hkrati
  • 6 funkcij v enem
  • sterilizira jedi in segreva stekleničke z mlekom
  • primerno za pripravo kaše za najmlajše otroke
  • atraktivni in moderni francoski dizajn
  • prvorazredna francoska kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

PorekloIzdelano v Franciji
Velikost27*14*33 cm
Skupna višina33 cm
Dimenzije paketa28*16*27 cm
ElektronskoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,6 kg
Prostornina L800 ml
Barvasiva
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.