Interaktivna tablica za najmlajše Cotoons 2v1 Smoby z zvokom in lučko od 12 mes

Opis izdelka

Začnite učiti in šolati svoje otroke že od zgodnje starosti. S praktično in zabavno igračo kot je tablica za najmlajše Cotoons znamke Smoby je to povsem preprosto. Otroška tablica je narejena za otroke od 12. meseca starosti. Tablico za najmlajše lahko na začetku pripnete na otroško posteljico. Zahvaljujoč nežnim in prijetnim zvokom ter svetlobnim efektom se bo otrok zbudil v prijetno okolje, kar ga bo pomirilo. Tablica za najmlajše je čudovitega barvnega in igrivega dizajna. Otrok lahko raziskuje in odkriva njene oblike, prepoznava barve in reagira na različne zvočne učinke. Pri prepoznavanju barv lahko otroku pomagajo na dotik občutljive LED lučke. Motiv tablice je nastala po navdihu priljubljenih junakov iz serije Cotoons Smoby, ki jih poznajo otroci po celem svetu.

Otroci raziskujejo njene funkcije in pritiskajo na gumbe, vrtijo vetrnico in s tem ta didaktična igrača razvija fino motoriko že pri najmlajših otrocih. Barvne lučke spodbujajo razvoj fantazije, z igranjem z interaktivno igračo pa urijo svojo bistrost. Glasbeni efekti bodo otroke vključili v veselo igro, čudovite melodije pa jim bodo pričarale nasmeh na obrazu. Dovolj je, da pritisnete pravo tipko in zaigrala bo čudovita melodija. Otroška interaktivna tablica ima čudovito pastelno barvno zasnovo modre, oranžne in rožnate barve z motivom junakov Cotoons. To je edinstvena igrača, primerna za vse otroke. Ta tablica je 2v1. Na drugi strani se namreč nahaja interaktivna tablica Activity Board za risanje, za prve risbice vašega otroka.

Risbice na čarobni tablici lahko zmeraj zbrišete in otrok bo lahko ustvaril še druge umetnije, ali pa se učil črke in številke. Zahvaljujoč priročni tablici lahko otroci razvijajo svojo fino motoriko in razumske spretnosti. Z enim gibom lahko na tablici izbrišete vse in otrok lahko začne znova. Tablica ima široko možnost uporabe in dolgo življenjsko dobo. Igrivo in poučno, kaj pravite? Smoby je ugleden francoski proizvajalec igrač za otroke. Material igrač Smoby je trpežen, prijeten na dotik za občutljive otroške rokice. Zahvaljujoč zaobljenim robovom je igrača primerna za otroke že od njihovega 12. meseca starosti. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Če želite svojim otrokom privoščiti kakovost in odlično izkušnjo iger z igračami, ki spadajo k svetovnem vrhu, so igrače Smoby za njih prave. 

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost24*4*28 cm
Dimenzije paketa25*8*30 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
GlasbaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,5 kg
OpombaBattery: 3 x AAA/LR03 included
Barvabela
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.