Odrážadlo avto Bobby Car Classic Green Sea BIG zeleni s trendovskimi nalepkami in klaksonom od 12 mesecev BIG56141

Opis izdelka

Otroško kolo Bobby Car Green Sea nemškega proizvajalca BIG je odlično darilo za otroke od 1. do 5. leta starosti. Avtomobilček v nežni zeleni barvi lahko najmlajši okrasijo z oblikovalskimi nalepkami, med katerimi je tudi slika ribic. Fantje in dekleta bodo na prvi pogled vzljubili kolo in z njim lahko že zelo kmalu trenirajo mišice v nogah. Večni otroški avtomobilček spodbuja motorični in gibalni razvoj otroka, prav tako pa tudi pravilen razvoj kolčnih sklepov, saj otrok sedi na kolesu z razmaknjenimi nogami. Kolo je zelo nosilno, do 50 kg.

Volan otroškega kolesa ima prostor za nagibanje do 30°, je opremljen z delujočim mehanskim hupo, tako da bodo otroci imeli bolj realistično izkušnjo vožnje. Plastična površina kolesa je zaščitena pred poškodbami zaradi sončnih žarkov s kakovostnim UV filtrom, tako da bo ohranila svoje lepe barve tudi po letih. Trdna kolesa z vzdržljivimi pnevmatikami zagotavljajo odlične vozne lastnosti in stabilnost. Sedež je ergonomsko oblikovan za maksimalno udobje med vožnjo. Sedež ima tudi izrez za koleno, tako da se lahko večji otroci odrivajo z eno nogo - podobno kot na skiroju.

V sprednjem in zadnjem delu avtomobilčka so priključki za dodatke blagovne znamke BIG - prikolica, vlečna vrvica in podobno. Pri proizvodnji so uporabljene zdravju neškodljive in reciklirane materiale, ki ne obremenjujejo okolja. Uporabljene proizvodne tehnologije zagotavljajo varnost izdelka za otroke, otroško kolo ima zaobljene robove, s čimer se zmanjša tveganje za poškodbe. Nizko podvozje zagotavlja stabilnost kolesa na kateri koli površini. Dimenzije izdelka so 58*30*38 cm.

Igrače BIG so testirane pri nemškem nadzornem organu TÜV Rheinland v skladu s strogimi varnostnimi standardi GS. Nemška blagovna znamka BIG je proizvajalec vrhunskih igrač, ki prejemajo nagrade na mednarodni ravni. Logotip blagovne znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, odpornost in robustnost - to so značilne lastnosti te blagovne znamke. Blagovna znamka BIG si prizadeva za varnost svojih izdelkov, uporabljeni materiali so ne samo kakovostni, ampak tudi zdravju neškodljivi. Nezamenljiv dizajn, sodobne proizvodne metode in igrače, ki izpolnjujejo zahteve otrok - to je blagovna znamka BIG.

Lastnosti

  • zeleno kolo s trendovskimi nalepkami
  • delujoča mehanska hupa
  • visoka nosilnost 50 kg
  • ima priključke za dodatke (prikolica, vrvica)
  • ima podlogo za koleno - starejši otroci vozijo podobno kot na skiroju
  • primerno od 12 mesecev naprej
  • zaščiteno pred prevračanjem
  • prilagojeno za vožnjo tako v notranjih kot zunanjih prostorih
  • poseben UV filter za zaščito barv
  • ergonomsko oblikovan sedež spodbuja pravilen razvoj kolčnih sklepov
  • kakovosten nemški izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloIzdelano v Nemčiji
Velikost58*30*38 cm
Dimenzije paketa59*27*31 cm
Skupna dolžina58 cm
ZvokDa
UV filterDa
Teža2,9 kg
Nosilnostmax. 50 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.