Nastavitev šolskega nahrbtnika Ergomaxx Cherry Pompon in šolske torbe Ralphie Jeune Premier ergonomično luksuzno izvedbo

Opis izdelka

Šolski nahrbtnik Ergomaxx Cherry Pompon in šolska torba Ralphie Cherry Pompon z delavnice belgijske blagovne znamke Jeune Premier predstavljata popolno kombinacijo šolskih potreb za vsako šolarico. Šolski torbi v setu sta popolnoma usklajeni in vsak dan v šolski klopi bo tako enak. Veliki ergonomski nahrbtnik Ergomaxx Cherry Pompon in šolska torba Ralphie Cherry Pompon sta izdelka belgijske blagovne znamke Jeune Premier, ki se ne osredotoča le na kakovost, ampak tudi na oblikovanje šolskih pripomočkov. Šolski nahrbtnik Ergomaxx in manjši nahrbtnik Ralphie Jeune Premier krasita zlati in rožnati barvni kombinaciji s sladkimi češnjami, zaradi česar bodo vaši otroci v šoli postavljali modne trende. S stilnim šolskim letom Jeune Premier se lahko začne!

Šolski nahrbtnik veliki Ergomaxx Cherry Pompon Jeune Premier ergonomski luksuzni dizajn 39*26 cm

Rožnata šolska torba Ergomaxx Cherry Pompon Jeune Premier je namenjena predvsem otrokom prvih razredov, torej šolarjem od 6 let. Nahrbtnik je primeren za otroke visoke med 122 in 158 cm in tehta le 1,1 kg. Starši bodo zagotovo cenili anatomsko oblikovan hrbet z mehko, zračno podlogo in oblazinjenimi naramnicami. Za ergonomično nošenje torbe poskrbijo tudi pasovi za boke in prsni koš. Rožnato-zlati ergonomski šolski nahrbtnik Jeune Premier ponuja obsežen volumen 18 litrov. Notranjost nahrbtnika sestavljata dve prostorni predelki, ki se zapirata z vrvico in magnetnim zapiranjem. V notranjosti torbe bodo otroci našli praktično torbico, ki bo poskrbela, da bodo pomembni šolski pripomočki ostali na svojem mestu. Ergonomski torbi ne manjka niti praktični sprednji žep za drobnarije in stranski žep za steklenico vode ali dežnik, ki se prav tako zapira z zadrgo.

Šolska torba nahrbtnik Backpack Ralphie Cherry Pompon Jeune Premier ergonomski luksuzni dizajn 31*27 cm

Luksuzna rožnato-zlata šolska torba je namenjena že otrokom od 24 mesecev, zato jo lahko otroci nosijo že v vrtcu. Rožnati nahrbtnik je primeren za otroke visoke med 98 in 122 cm. Prazna torba tehta le 460 g in ne obremenjuje otrokove hrbtenice z nepotrebno težo. Starši bodo ob nakupu zagotovo cenili anatomsko oblikovan hrbet z mehko, zračno podlogo in oblazinjenimi naramnicami. Za ergonomično nošenje torbe poskrbijo tudi prsni pasovi in možnost nastavitve naramnic. Šolska torba Jeune Premier ponuja volumen 9,2 litrov, zato se vanjo lahko spravi vse, kar prvošolček potrebuje med poukom, otroci pa jo lahko uporabijo tudi za izlete. Notranjost nahrbtnika sestavlja en prostorni predel, torba pa ima tudi praktični sprednji žep za drobnarije in stranske žepke za steklenico vode ali dežnik, ki se prav tako zapirajo z zadrgo.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 let
Velikost39*26*18 cm
Barvarožnata
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.