Nastavitev hišice Friends Eco v naravnih barvah z gugalnico Friends Evo Playhouse Green Smoby razširljiv avto z igralnim peskovnikom in drsalko

Opis izdelka

Ekološka hišica Prijateljev z gugalnico in plezalom Avto s peskovnikom in drsnikom predstavljajo vrhunski komplet igrač za vse otroke, stare od 3 let. Igrače v setu se ujemajo po barvi in dizajnu, ustvarijo odlično igralno središče v vrtu. Prostorna hišica se lahko razširi z dodatki in je izdelana na ekološki način iz recikliranih materialov, s čimer pomaga zaščititi okolje. Originalno plezalo v obliki avtomobila je opremljeno s peskovnikom in drsnikom, zaradi česar imajo otroci dovolj gibanja in se lahko veselijo tudi kakovostne gugalnice z nosilnostjo do 50 kg.

Ekološka hišica Prijateljev v naravnih barvah Friends Evo Playhouse Green Smoby razširljiva iz recikliranega materiala s UV filtrom

Ekološka hišica Prijateljev v naravnih barvah Friends House Evo je prostorna hišica za fante in dekleta, stare od 3 let. Ponuja otrokom veliko prostora za igro, tako da se lahko vanjo stisnejo tudi s svojimi brati in sestrami ter prijatelji. Opremljena je z dvojno streho, zadnjimi polovičnimi vrati in sprednjimi polnimi vrati z ključem in oknom. Na fasadi hišice je tudi odpirajoča se poštna nabiralnik, otroci bodo uživali v razgledu skozi 6 oken in 2 okni, ki se lahko vrtijo za 360°. Otroci bodo tako imeli vedno svež zrak tudi med vročimi poletnimi dnevi in bodo lahko regulirali količino sončne svetlobe, ki prihaja v hišico.

Prvorazredna hišica je izdelana na ekološki način, pri izdelavi je bilo uporabljenih do 50% recikliranih materialov, s čimer se je pomembno prispevalo k zaščiti okolja. Površina hišice je zaščitena z UV filtrom, zaradi česar ohrani lepe barve tudi po dolgem času uporabe. Mere hišice so 176*115*162 cm, odlikuje jo visoka stabilnost, odlično se upira močnemu vetru in slabemu vremenu. Ekološka hišica iz kolekcije Smoby Green otroke usmerja k odgovornemu odnosu do narave, jim pomaga razvijati domišljijo in socialne spretnosti med igro s prijatelji. Hišico je mogoče kadarkoli razširiti z dodatki, ki bodo otrokom prinesli nove možnosti za igro.

Preliezačka auto Adventure Car Smoby s zvukom, peskovnikom in 150 cm drsnikom s UV filtrom od 18 mes

Preliezačka Adventure Car je moderna prelazna v obliki avtomobila, ki v sebi skriva veliko zabave za fante in dekleta od 18 mesecev dalje. Preliezačka francoskega proizvajalca Smoby ima vgrajen volan s klaksonom, ključ za zagon in na bokih ima 4 kolesa, zaradi česar izgleda kot pravo avto. Barvna kombinacija bele, zelene, rdeče in sive se lepo prilega vsakemu vrtu, dvorišču ali terasi. Posebna značilnost tega modernega avtomobila je drsnik na zadnji strani s dolžino drsenja 150 cm in možnostjo priključitve na vodo, kar bodo otroci še posebej cenili v vročih poletnih dneh.

Pod odpiralno pokrovčkom avtomobila se nahaja peskovnik, s katerim se bodo otroci zabavali ure in ure. Skozi velika zadnja kolesa avtomobila se da plezati, kar je še ena zelo priljubljena otroška igra. Plezalnik z dvojnimi stenami je izdelan iz kvalitetnih in odpornih plastičnih materialov, s pomočjo najmodernejše tehnologije Blow Molding. Površina je zaščitena z anti UV filtrom, zahvaljujoč kateremu bo plezalnik ohranil svoje lepe barve tudi po letih uporabe. Sedež avtomobila je ergonomsko oblikovan za največje udobje otroka. Dimenzije plezalnika so 233*68*91 cm, skupna višina pa je 91 cm in dolžina 233 cm.

Gugalnica Portique Plus Smoby s kovinsko konstrukcijo višina 180 cm od 12 mesecev

Gugalnica Portique Plus je odlična gugalnica za fantke in deklice že od 12 mesecev dalje. Sestavljena je iz trdne kovinske konstrukcije, ki zagotavlja maksimalno stabilnost med guganjem. Otroška gugalnica ima ergonomsko oblikovan sedež z visokim naslonjalom za največje udobje otroka. Plastični deli gugalnice so zaščiteni z anti UV filtrom, zaradi česar bodo ohranili svoje lepe barve tudi po letih uporabe. Dimenzije otroške gugalnice s kovinsko konstrukcijo so 164*168*180 cm, višina gugalnice pa je 180 cm. Plastični material je trden, odporen in hkrati nežen na dotik. Največja nosilnost gugalnice je 50 kg. Je odličen dodatek za vrt ali dvorišče, otrok bo z gugalnico doživel veliko zabave.

Francoski proizvajalec Smoby že desetletja prinaša otrokom vrhunske igrače z originalnim dizajnom. Material na igračah Smoby je trden, odporen, hkrati pa nežen in gladek na otroških rokah, mehak na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselim igranjem varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, pritegnejo vsakega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne standarde in so zagotovilo francoske kakovosti in originalnega videza.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost176*115*162 cm
Skupna višina162 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.