Nastavitev ekološkega doma Neo Jura Lodge Playhouse in večnamenskega peskovnika Green Smoby. razširljiv s zelenjavnim vrtom

Opis izdelka

Ekološka hišica Neo Jura Lodge in peskovnik s zelenjavni vrtičkom bo navdušila vse fante in deklice od 3. leta starosti. Igrače v kompletu so se ujemajo po barvi in oblikovanju, kar ustvari na vrtu originalno igralno središče. Razširljiva hišica omogoča otrokom, da v celoti izkoristijo svojo domišljijo na svežem zraku, saj je izdelana na ekološki način. Večnamenski peskovnik se lahko napolni ne samo s peskom, ampak tudi z zemljo, tako da se lahko otroci igrajo kot vrtnarji. Tako pridobijo realistične izkušnje pri sajenju in gojenju ter razvijajo pozitiven odnos do narave.

Ekološka hišica Neo Jura Lodge Playhouse Green Smoby razširljiva iz recikliranega materiala s UV filtrom 

Ekološka hišica Neo Jura Lodge francoskega proizvajalca Smoby je originalno darilo za fante in deklice že od 24. meseca starosti. Vrhunska otroška hišica je izdelana na ekološki način, pri proizvodnji je bilo uporabljenih kar 53% recikliranega materiala, kar je pomembno prispevalo k varovanju okolja. Otroška hišica je opremljena z 2 polovičnimi vrati, 2 okni z odpirajočimi se okenci in krmilom za ptičke. Stene hišice delujejo zelo realistično, njena površina pa je oblikovana z reliefom iz kamna in lesa, skupaj z ilustracijami živali in rožic. 

Razširljiva hišica bo zabavala otroke dolga leta, saj ji lahko kadarkoli dokupite originalne dodatke. Moderna hišica ima površino zaščiteno z UV filtrom, kar ji omogoča, da ohrani svoj lep videz tudi po letih uporabe. Močna in trdna konstrukcija hišice se odlično upira močnemu vetru in vremenskim vplivom. Mere hišice so 116*124*132 cm, njena skupna višina pa je 132 cm. Z hišico se lahko igra več otrok, pri čemer razvijajo tudi logično mišljenje in komunikacijske sposobnosti. Ekološka hišica iz kolekcije Smoby Green hkrati otroke vodi k odgovornemu odnosu do narave.

Peskovnik in zelenjavni vrtiček za vse hišice Square Garden Sandpit Smoby

Peskovnik in zelenjavni vrtiček Square Garden Sandpit 2v1 predstavlja odlično izbiro za vse otroke od 2. leta starosti, ki se radi igrajo v vlogi vrtnarjev in kmetovalcev. Večnamenski peskovnik omogoča otrokom, da v celoti izkoristijo svojo kreativnost in domišljijo pri igri s peskom ali pa se naučijo vzgojiti svoje prve rože in okusno zelenjavo. Peskovnik je sestavljen iz 4 trdnih in odpornih plastičnih sten v lepi sivi barvi z motivom polžka, del njega pa je tudi zaščitna podloga, ki izolira peskovnik od zemlje.

V peskovniku se lahko nahaja do 75 kg peska, otrok se lahko v njem igra s svojimi najljubšimi igračami, se uči kopati tunele, gradi gradove, razvija svojo domišljijo in ustvarjalnost. Pri igri v vlogi vrtnarjev otroci izkoristijo prostor peskovnika kot zelenjavni vrtiček, v katerega se lahko naloži do 60 litrov zemlje. Peskovnik in vrtiček 2v1 je odlična razširitev za vse hišice Smoby, z njim pa se lahko igrajo tudi samostojno. Kompaktna velikost 76*76*17 cm zagotavlja, da se peskovnik lahko prilega tudi v manjši vrt.

Francoska Smoby že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost116*124*132 cm
Skupna višina132 cm
Dimenzije paketa100*29*122 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.