Nastavi velik šolski nahrbtnik Ergomaxx Unicorn Universe in steklenico za vodo Jeune Premier ergonomično luksuzna izvedba

Opis izdelka

Šolski nahrbtnik Ergomaxx Unicorn Universe in steklenica za vodo Unicorn Universe iz delavnice belgijske blagovne znamke Jeune Premier predstavljata popolno kombinacijo šolskih potreb za vsako šolarico. Šolski nahrbtnik in steklenica za vodo v setu sta popolnoma usklajena, in prav takšen bo vsak dan v šolski klopi. Veliki ergonomski nahrbtnik Ergomaxx Unicorn Universe in trajnostna steklenica za vodo Unicorn Universe sta izdelka belgijske blagovne znamke Jeune Premier, ki se ne osredotoča le na kakovost, ampak tudi na oblikovanje šolskih pripomočkov. Šolski nahrbtnik Ergomaxx in steklenica za vodo Jeune Premier krasita enorožec na nočnem nebu, zaradi česar bodo vaši otroci v šoli določali modne trende. S stilnim šolskim letom Jeune Premier se lahko začne!

Šolski nahrbtnik velik Ergomaxx Unicorn Universe Jeune Premier ergonomski luksuzni dizajn 39*26 cm

Luksuzni vzorčasti šolski nahrbtnik Ergomaxx Unicorn Universe Jeune Premier je namenjen predvsem otrokom prvega razreda, torej za šolarje od 6. leta naprej. Nahrbtnik je primeren za otroke s višino 122 - 158 cm in tehta le 1,1 kg. Starši bodo zagotovo cenili anatomsko oblikovan hrbet z mehkim, zračnim ojačitvami in oblazinjenimi naramnicami. Za ergonomično nošenje nahrbtnika poskrbijo tudi bočni in prsni pasovi. Modri ergonomski šolski nahrbtnik Jeune Premier ponuja velikodušen volumen 18 litrov. Notranjost nahrbtnika sestavljata dve prostorni predelki, ki se zapirata z vrvico in magnetnim zapiranjem. V notranjosti nahrbtnika bodo otroci našli praktičen etui, ki bo poskrbel, da bodo pomembni šolski pripomočki ostali na svojem mestu. Ergonomskemu nahrbtniku ne manjka tudi praktični sprednji žep za drobnarije in stranski žep, ki se prav tako zapira z zadrgo.

Šolska steklenica za vodo Drinking Bottle Unicorn Universe Jeune Premier ergonomski luksuzni dizajn 22*9 cm

Trajnostna steklenica za vodo Drinking Bottle Unicorn Universe iz delavnice luksuzne belgijske blagovne znamke Jeune Premier je odporna na izlitje in vredna omembe je tudi njena edinstvena oblika. Vaši otroci se bodo ob pogledu na steklenico takoj prenesli na nočno nebo, ki ga varuje prekrasen enorožec. Oblikovna steklenica Jeune Premier je sestavljena iz treh delov, ki se lahko razstavijo za lažje čiščenje. Sestavljajo jo zgornji del, obroč z igrivim obeskom in praktičnim držalom ter steklenica iz trajnostnih materialov. Steklenica Drinking Bottle Unicorn Universe je izdelana iz tritana in PVC in za ohranitev potiska jo priporočamo ročno pranje pri največ 30°C.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 let
Velikost39*26*18 cm
Barvamodra
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.