Nastavi velik šolski nahrbtnik Ergomaxx Unicorn Universe in peresnico Jeune Premier ergonomično luksuzna izvedba

Opis izdelka

Šolski nahrbtnik Ergomaxx Unicorn Universe in peresnica Unicorn Universe iz delavnice belgijske blagovne znamke Jeune Premier predstavljata popolno kombinacijo šolskih potreb za vsako šolarčko. Šolski pripomočki v kompletu so popolnoma usklajeni in vsak dan v šolski klopi bo tako enak. Veliki ergonomski nahrbtnik Ergomaxx Unicorn Universe in peresnica sta iz belgijske blagovne znamke Jeune Premier, ki skrbi ne samo za kakovost, ampak tudi za dizajn šolskih pripomočkov. Šolski nahrbtnik in peresnica Jeune Premier krasijo enorožec, zvezde in metuljčki na nočnem nebu, zaradi česar bodo vaši otroci v šoli postavljali modne trende. S stilnim šolskim letom Jeune Premier se lahko začne!

Šolski nahrbtnik velik Ergomaxx Unicorn Universe Jeune Premier ergonomski luksuzni dizajn 39*26 cm

Razkošni vzorčasti šolski nahrbtnik Ergomaxx Unicorn Universe Jeune Premier je namenjen predvsem otrokom prvih razredov, torej šolarjem od 6 let. Nahrbtnik je primeren za otroke s višino 122 - 158 cm in tehta le 1,1 kg. Starši bodo ob nakupu zagotovo cenili anatomsko oblikovan hrbet z mehkim, zračnim ojačanjem in oblazinjenimi naramnicami. Za ergonomično nošenje nahrbtnika poskrbijo tudi pasovi za boke in prsni koš. Modri ergonomski šolski nahrbtnik Jeune Premier ponuja velik volumen 18 litrov. Notranjost nahrbtnika sestavljata dve prostorni predelki, ki se zapirata z vrvico in magnetnim zapiranjem. V notranjosti nahrbtnika bodo otroci našli praktično torbico, ki bo poskrbela, da bodo pomembne šolske potrebščine ostale na svojem mestu. Ergonomskemu nahrbtniku ne manjka niti praktični sprednji žep za drobnarije in stranski žep, ki se prav tako zapira z zadrgo.

Šolska peresnica Pencil Box Unicorn Universe Jeune Premier ergonomski luksuzni dizajn 22*7 cm

Nova peresnica Jeune Premier je polna barv in je izdelana iz kakovostnega vodoodpornega poliestra, zato se zelo enostavno čisti. Peresnica je poleg tega zaradi prvovrstnih materialov in obdelave nepremočljiva tako znotraj kot zunaj. Razkošna peresnica Jeune Premier z motivom enorožca ima volumen 1,4 litra in brez težav sprejme vse pisalne potrebščine šoloobveznih otrok, ki pa niso del peresnice. Ena praktična zadrga bo poskrbela, da bodo otroci hitro in enostavno dostopali do barvic, svinčnikov, peres ali flomastrov. Ta enokomorna peresnica Jeune Premier je nujen del opreme šolarja.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 let
Velikost39*26*18 cm
Barvamodra
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.