Nastavi šolski nahrbtnik Ergomaxx Vichy Love Pink in šolsko aktovko Midi Jeune Premier ergonomsko razkošno izvedbo

Opis izdelka

Šolski nahrbtnik Ergomaxx Vichy Love Pink in šolska aktovka Vichy Love Pink izdelka belgijske blagovne znamke Jeune Premier bosta spremljala vašega šolarja skozi mnoga šolska leta. Šolski torbi v kompletu sta popolnoma usklajeni in ju lahko zdaj kupite po ugodni ceni. Veliki ergonomski nahrbtnik Ergomaxx Vichy Love Pink in šolska aktovka Vichy Love Pink sta izdelka belgijske blagovne znamke Jeune Premier, ki se ne osredotoča le na kakovost, ampak tudi na dizajn šolskih pripomočkov. Roza šolski nahrbtnik Ergomaxx in aktovka It Bag Midi Jeune Premier krasijo čudoviti obeski, zaradi česar bodo vaši otroci v šoli postavljali modne trende. S stilnim šolskim letom z Jeune Premier se lahko začne!

Šolski nahrbtnik veliki Ergomaxx Vichy Love Pink Jeune Premier ergonomski luksuzni dizajn 39*26 cm

Roza šolska torba Ergomaxx Vichy Love Pink Jeune Premier je namenjena predvsem otrokom prvih razredov, torej za šolarje od 6 let. Nahrbtnik je primeren za otroke s višino 122 - 158 cm in tehta le 1,1 kg. Starši bodo ob nakupu zagotovo cenili anatomsko oblikovan hrbet z mehko, zračno podlogo in oblazinjenimi naramnicami. Za ergonomično nošenje torbe skrbijo tudi pasovi za boke in prsni koš. Vzorčasti ergonomski šolski nahrbtnik Jeune Premier ponuja velik volumen 18 litrov. Notranjost nahrbtnika sestavljata dve prostorni predelki, ki se zapirata z vrvico in magnetnim zapiranjem. V notranjosti torbe bodo otroci našli praktično torbico, ki bo poskrbela, da bodo pomembne šolske potrebščine ostale na svojem mestu. Ergonomskemu nahrbtniku ne manjka niti praktični sprednji žep za drobnarije in stranski žep, ki se zapira z zadrgo.

Šolska aktovka It Bag Midi Vichy Love Pink Jeune Premier ergonomski luksuzni dizajn 30*38 cm

Luksuzna šolska aktovka je namenjena predvsem otrokom prvih razredov, torej za šolarje od 6 let s višino 110 - 134 cm. Prazna aktovka tehta le 0,9 kg in ne obremenjuje otrokove hrbtenice z nepotrebnim težkim bremenom. Starši bodo ob nakupu zagotovo cenili anatomsko oblikovan hrbet z mehko podlogo in oblazinjenimi naramnicami. Dokaz, da so ustvarjalci torbe Jeune Premier res mislili na vse, so tudi elegantne ključavnice, ki so izdelane do najmanjšega detajla. Dovolj je le en pritisk in aktovka se odpre. Originalna aktovka Jeune Premier v roza barvi ima volumen 16,5 litrov. Notranjost aktovke je razdeljena na dva velika predelka, torbi pa ne manjka niti praktični sprednji žep za drobnarije in stranski žep za steklenico vode ali dežnik.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 let
Velikost39*26*18 cm
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.