Nastavi ekološko hišico Neo Jura Lodge Playhouse z 2,3 m drčo Green Smoby razširljiv s pršnim curkom

Opis izdelka

Ekološka hišica Neo Jura Lodge in tobogan s vodnim slapom bosta razveselila vse otroke že od 3. leta starosti. Igrače v setu se ujemajo po barvi in dizajnu, okrasijo vsak vrt in dvorišče. Igrače francoskega proizvajalca Smoby imajo površino zaščiteno s UV filtrom, zato se barve ne bodo hitro zbledile. Razširljiva hišica s toboganom omogoča otrokom, da v celoti izkoristijo svojo domišljijo in ustvarjalnost, pridobijo zdravo gibanje na svežem zraku. Igrače iz kolekcije Smoby Green so izdelane na ekološki način iz recikliranega materiala, združujejo vrhunsko kakovost in odgovoren odnos do okolja.

Ekološka hišica Neo Jura Lodge Playhouse Green Smoby, razširljiva iz recikliranega materiala s UV filtrom

Ekološka hišica Neo Jura Lodge francoskega proizvajalca Smoby je originalno darilo za fante in dekleta že od 24. meseca starosti. Vrhunska otroška hišica je izdelana na ekološki način, pri izdelavi je bilo uporabljeno kar 53% recikliranega materiala, s čimer se je močno prispevalo k zaščiti okolja. Otroška hišica je opremljena z 2 polovičnimi vrati, 2 okni z odpirajočimi se okenskimi okvirji in hranilnikom za ptice. Stene hišice delujejo zelo realistično, njena površina je oblikovana z reliefom iz kamna in lesa, skupaj s slikami živali in rožic.

Razširljiva hišica bo otroke zabavala dolga leta, kadarkoli lahko dokupite originalne dodatke. Moderna hišica ima površino zaščiteno s UV filtrom, zaradi česar bo ohranila svoj lep videz tudi po letih uporabe. Robustna in trdna konstrukcija hišice odlično odolža močnemu vetru in vplivom vremena. Mere hišice so 116*124*132 cm, njena skupna višina pa je 132 cm. Z hišico se lahko igra več otrok, pri čemer si razvijajo logično mišljenje in komunikacijske sposobnosti. Ekološka hišica iz kolekcije Smoby Green hkrati otroke vodi k odgovornemu odnosu do narave.

Ekološka šmykla s toboganom Toboggan XL Slide Green Smoby, 2,3 m šmukalna površina iz recikliranega materiala s UV filtrom

Ekološka šmykla s toboganom Toboggan XL Slide Green francoskega proizvajalca Smoby bo očarala fante in dekleta že od 3. leta starosti. Izredno trdna konstrukcija šmykle je stabilna in se ponaša z visoko nosilnostjo 50 kg, površina za drsenje pa je dolga kar 2,3 metra. Varnost otroške šmykle zagotavljajo masivni ročaji in protizdrsne stopnice izdelane s tehnologijo Blow Moulding, zaradi česar so izjemno trdne in stabilne. Šmykla se lahko priključi na vodo, zaradi česar jo lahko otroci uporabljajo tudi kot tobogan, ki jim bo prinesel osvežitev v vročih poletnih dneh.

Šmikalka je opremljena s priročno ergonomsko površino za drsenje, ki jo otroci cenijo pri vsakodnevni igri. Površina šmikalka je opremljena z UV filtrom, ki ščiti barve pred bledenjem, zaradi česar izgleda kot nova tudi po dolgem uporabi. Izdelana je v nežnih naravnih barvah, ki se popolnoma prilegajo vsakemu dvorišču ali vrtu in pomagajo razvijati otrokovo domišljijo in ustvarjalnost. Šmikalka je izdelana na okolju prijazen način, pri izdelavi je bilo uporabljenih do 70% recikliranega materiala, kar je pomembno prispevalo k varovanju okolja.

Francosko podjetje Smoby že vrsto let otrokom prinaša najkakovostnejše igrače z izvirnim dizajnom. Material na igračah Smoby je trden, odporen, a hkrati nežen in gladek na otroških rokah, mehak na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otrokovo domišljijo in ustvarjalnost. Igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne standarde in so zagotovilo francoske kakovosti in izvirnega videza.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost116*124*132 cm
Skupna višina132 cm
Dimenzije paketa100*29*122 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.