Nastavi ekološki domček Neo Jura Lodge Playhouse in igralna stena Green Smoby razširljiv s 6 aktivnostmi

Opis izdelka

Okolju prijazen domček Neo Jura LodgeIgrače v kompletu so se ujemajo po barvi in dizajnu, kar ustvari edinstveno igralno središče na vrtu. Francoske igrače Smoby imajo površino zaščiteno z UV filtrom, kar ohranja lep videz tudi po dolgotrajni uporabi. Razširljiv domček omogoča otrokom, da v celoti izkoristijo svojo domišljijo na svežem zraku, je izdelan na okolju prijazen način iz recikliranih materialov. Otroke bo razveselila tudi igralna stena Activity Wall, ki bo preizkusila njihove športne sposobnosti in spretnosti pri različnih ustvarjalnih aktivnostih.

Okolju prijazen domček Neo Jura Lodge Playhouse Green Smoby razširljiv iz recikliranega materiala s UV filtrom 

Okolju prijazen domček Neo Jura Lodge francoskega proizvajalca Smoby je edinstveno darilo za fante in deklice že od 24. meseca starosti. Vrhunski otroški domček je izdelan na okolju prijazen način, pri proizvodnji je bilo uporabljenih kar 53% recikliranih materialov, s čimer se je pomembno prispevalo k varovanju okolja. Otroški domček je opremljen z 2 polovičnimi vrati, 2 okni z odpirajočimi se okenskimi poličkami in krmilom za ptice. Stene domčka delujejo zelo realistično, njegova površina je oblikovana z reliefom iz kamna in lesa, skupaj z ilustracijami živali in rož.

Razširljiv domček bo otroke zabaval dolga leta, kadarkoli lahko dokupite originalne dodatke. Moderen domček ima površino zaščiteno z UV filtrom, kar mu ohranja lep videz tudi po letih uporabe. Robustna in trdna konstrukcija domčka odlično prenese močan veter in vplive vremena. Mere domčka so 116*124*132 cm in njegova skupna višina je 132 cm. Z domčkom se lahko igra več otrok, pri čemer si razvijajo logično mišljenje in komunikacijske sposobnosti. Okolju prijazen domček iz kolekcije Smoby Green hkrati otroke usmerja k odgovornemu odnosu do narave.

Hracia stena obojstranná so 6 aktivitami Activity Wall Smoby hry s vodou loptou nastaviteľná s 29 doplnkami s UV filtrom

Hracia stena Activity Wall francoskega proizvajalca Smoby je odlično darilo za vse ustvarjalne in športno usmerjene otroke od 2. leta starosti. Obojstranska igralna stena ponuja otrokom kar 6 igralnih aktivnosti, pri katerih se bodo odlično zabavali in vadili svoje sposobnosti in spretnosti. Z robustno igralno steno z višino 89 cm se lahko otroci igrajo tako v notranjosti kot na prostem - površina je zaščitena z UV filtrom, kar ohranja lepe barve tudi po letih uporabe. Sestavni del igralne stene je nabor 29 dodatkov, ki si jih lahko otroci nastavijo na igralni steni po svojih potrebah. Mere igralne stene so 49*13*89 cm.

Fantje in dekleta se lahko veselijo 6 aktivnosti, med katerimi so ustvarjanje proge za žogice, ustvarjanje vodne proge, kolo s športnimi aktivnostmi, igranje pikada, metanje žogic v kozarce in tabla za pisanje s kredo. Obojestranska igralna stena je opremljena tudi z prostorom za shranjevanje v spodnjem delu, robustna osnova pa se ponaša z visoko stabilnostjo. Igralna stena je primerna tudi za igro več otrok, omogoča lahen dostop z 2 strani. Fantje in dekleta se z njo lahko razgibajo celo telo, pri športnih aktivnostih pa trenirajo natančnost in koordinacijo roka in oči. Pri ustvarjalnih igrah z ustvarjanjem prog, risanjem in igranjem pikada pa trenirajo strategično in logično razmišljanje, uporabljajo svojo kreativnost in domišljijo.

Francoski Smoby že vrsto let otrokom prinaša najkakovostnejše igrače z izvirnim dizajnom. Material na igračah Smoby je trden, odporen, hkrati pa mehak in gladek na otroških rokah, žameten na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne standarde in so zagotovilo za francosko kakovost in izvirni videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost116*124*132 cm
Skupna višina132 cm
Dimenzije paketa100*29*122 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.