Nastavi ekološki domček Neo Jura Lodge Playhouse Green Smoby razširljiv z vrtnim sedežem

Opis izdelka

Ekološka hišica Neo Jura Lodge s sedežem za vrtom je odličen komplet za fante in dekleta že od 3 let. Igrače v kompletu so se barvno in oblikovno ujemajo, okrasijo vsak vrt in dvorišče. Razširljiva hišica omogoča otrokom, da v celoti izkoristijo svojo domišljijo na svežem zraku, je izdelana na ekološki način iz recikliranih materialov. Otroci si lahko s pomočjo mize in stolov ustvarijo sedež za svoje brate in sestre ter prijatelje, uporabijo pa jih lahko tudi za praznovanja in piknike.

Ekološka hišica Neo Jura Lodge Playhouse Green Smoby razširljiva iz recikliranega materiala z UV filtrom 

Ekološka hišica Neo Jura Lodge od francoskega proizvajalca Smoby predstavlja originalno darilo za fante in dekleta že od 24 mesecev. Vrhunska otroška hišica je izdelana na ekološki način, pri proizvodnji je bilo uporabljenih kar 53% recikliranega materiala, kar je pomembno prispevalo k varovanju okolja. Otroška hišica je opremljena z 2 polovičnimi vrati, 2 okni z odpirajočimi se okni in hranilnikom za ptice. Stene hišice delujejo zelo realistično, njen površina je oblikovana z reliefom iz kamna in lesa, skupaj s slikami živali in rož.

Razširljiva hišica bo otroke zabavala dolga leta, kadarkoli lahko dokupite originalne dodatke. Moderna hišica ima površino zaščiteno z UV filtrom, kar ji omogoča, da ohrani svoj lep videz tudi po letih uporabe. Trdna in močna konstrukcija hišice se odlično upira močnemu vetru in vplivom vremena. Mere hišice so 116*124*132 cm in njena skupna višina je 132 cm. Z hišico se lahko igra več otrok, pri čemer razvijajo tudi logično mišljenje in komunikacijske sposobnosti. Ekološka hišica iz kolekcije Smoby Green hkrati otroke uči odgovornega odnosa do narave.

Miza za otroke Kid Table Smoby modra z UV filtrom od 18 mesecev

Miza za otroke Kid Table od francoskega proizvajalca Smoby je originalno darilo za fante in dekleta že od 18 mesecev. Otroška miza je izdelana v modro-beli barvni kombinaciji in ohrani svoj lep videz tudi po letih uporabe s pomočjo anti UV filtra, ki preprečuje bledenje barv. Na mizi se lahko udobno namesti 4 otroci, ki lahko uživajo v prigrizkih s svojimi brati in sestrami ter prijatelji na vrtu ali v hiši. Miza je izdelana iz trpežnih plastik, njene robustne noge pa so izdelane s posebno tehnologijo pihanja, ki jim daje največjo odpornost in trdnost.

Miza z največjo nosilnostjo do 70 kg se ponaša z visoko stabilnostjo, primerna je za igro tako na prostem kot v zaprtih prostorih. Zaobljeni robovi zagotavljajo varnost otrok in površina mize je mehka in prijetna na dotik. Višina mize je 45 cm, zato jo lahko enostavno dosežejo tudi majhni otroci. Skupne dimenzije mize so 76*52*45 cm, lahko se enostavno premika in omogoča hitro montažo. Otroci bodo mizo uporabljali skozi celo leto, v hladnejših mesecih v notranjosti in v toplih sončnih dneh na prostem.

Stolček za otroke Kid Chair Green Smoby s UV filtrom z nosilnostjo 50 kg višina sedeža 27 cm - 2 kosa

Stolček za otroke Kid Chair Green je odlično darilo za vse fante in deklice že od 18 mesecev dalje. Vrhunski stolček v zeleni in modri barvi je izdelan iz kakovostne in trpežne plastike, površina pa je zaščitena z UV filtrom, kar zagotavlja, da barve ne bodo zbledeli tudi po letih uporabe. Višina sedeža stolčka je 27 cm, skupna višina pa 50 cm. Močne in robustne noge na stolčku so izdelane s sodobno tehnologijo Blow Moulding, ki zagotavlja visoko stabilnost med vsakodnevnimi igrami. Otroci bodo stolček lahko uporabljali skozi celo leto - tako v notranjih prostorih kot na prostem med vrtnimi zabavami in druženjem s prijatelji. Skupne dimenzije otroškega stolčka so 33*33*50 cm, ima visoko nosilnost do 50 kg.

Francosko podjetje Smoby že vrsto let prinaša otrokom najkakovostnejše igrače z originalnim dizajnom. Material na igračah Smoby je trden, vzdržljiv, a hkrati nežen in gladek na otroških rokah, mehak na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselim igranjem varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne standarde in so zagotovilo za francosko kakovost in originalen videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost116*124*132 cm
Skupna višina132 cm
Dimenzije paketa100*29*122 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.