Zabavni set mucka Pilou 44 Cats Deluxe Smoby z različnimi funkcijami

Opis izdelka

Zabavni set mucke Pilou Deluxe z animirane serije 44 Cats predstavlja izjemno darilo za vse otroke, predvsem pa deklice od 3. leta starosti dalje. V tem popolnem setu se nahaja mucka Pilou z modro mašnico, skupaj z njenim najljubšim mestom za spanje – pod nočno omarico leži v praznem bobnu s podlogo. Na čudoviti rožnati nočni omarici je ogledalce za mucko, in premične vetrnice. Otroci se bodo z mucko do sitega naigrali in jo prilagajali s pomočjo vrtljivih sklepov. Nočna omarica je po straneh okrašena tudi s čudovitimi rumenimi trakovi, ki bodo navdušili vsako deklico.

Otroci se bodo izjemno zabavali ob igri s priljubljeno mucko. Figurice muck pripomorejo k vsestranskemu razvoju dečkov in deklic, spoznavajo nove barve in oblike, vadijo svojo fino motoriko in prav tako razvijajo domišljijo in predstavnost in si s pogumnimi mucki izmišljajo lastne dogodivščine. Figurica je izdelana je iz kakovostne plastične umetne mase in bo otrokom zdržala leta in leta. Otroci se lahko igrajo zbiratelje in si razširjajo svojo zbirko tudi z drugimi junaki iz serije, ki jih ponujamo v naši e-trgovini. S to odlično igračo se bo zabavalo tudi več otrok skupaj, prijatelji in sorojenci. Ob tem si bodo pripovedovali zgodbe z muckami in se spominjali na njihove dogodivščine.

Smoby že leta in leta prinaša otrokom prvorazredne igrače pravega francoskega dizajna. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter sodoben videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Dimenzije paketa26*11*20 cm
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.