Zabavni set mucek Lampo 44 Cats Deluxe Smoby z različnimi funkcijami

Opis izdelka

Zabavni set mucka Lampo Deluxe z animirane serije 44 Cats bo razveselil in zabaval vse otroke od 3. leta starosti, ki obožujejo dogodivščine z mucki iz priljubljene skupine Buffycats. V tem čudovitem setu se nahaja mucek Lampo skupaj z njegovim priljubljenim mestom za spanje – staro bas kitaro, v kateri se lahko kadar koli odpočije. Otroci se bodo do sitega naigrali z oranžnim muckom, lahko ga pregibajo in njegovo obliko prilagajajo zahvaljujoč premičnim sklepom. Figurica Lampo se bo lepo podala v glasbilo, kjer so ponazorjene knjižice in pokal, na vrhu pa se nahaja premičen naslanjač, ki ga otroci premikajo s pomočjo ribic.

Rumeno modro blazino, na kateri mucek spi, lahko iz glasbila tudi preprosto snamete. Otroci se bodo izjemno zabavali s svojim priljubljenim animiranim junakom. Figurice muck pripomorejo k vsestranskemu razvoju dečkov in deklic, spoznavajo nove barve in oblike, vadijo svojo fino motoriko in prav tako razvijajo domišljijo in predstavnost in si s pogumnimi mucki izmišljajo lastne dogodivščine. Figurica je izdelana je iz kakovostne plastične umetne mase in bo otrokom zdržala leta in leta. Otroci se lahko igrajo zbiratelje in si razširjajo svojo zbirko tudi z drugimi junaki iz serije, ki jih ponujamo v naši e-trgovini. S to odlično igračo se bo zabavalo tudi več otrok skupaj, prijatelji in sorojenci. Ob tem si bodo pripovedovali prigode z muckami in se spominjali na njihove dogodivščine iz serije.

Smoby že leta in leta prinaša otrokom čudovite igrače pravega francoskega dizajna. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo navdušili tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter sodoben videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Dimenzije paketa26*11*20 cm
Barvarjava
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.