Miza za vrtnarja borova Aksent planter table Exit Toys ekstra velika prostornina 140 litrov

Opis izdelka

Miza za vrtnarja Aksent planter table, nizozemske znamke Exit Toys bo razveselila vse male vrtnarje in vrtnarke od 3. leta starosti. Z ekstra veliko vrtnarsko mizo se bodo otroci učili o naravnih pojavih, ugotavljali bodo, kako hitro lahko rastline rastejo, kakšen tip zemlje je zanje najprimernejši in kakšno nego potrebujejo. Lesena mizica je zahvaljujoč svojim dimenzijam 94*50*138 cm izjemno kompaktna, stoji na 4 trpežnih in stabilnih nogah, lahko jo namestite kamorkoli na vrt ali dvorišče. Primerna je za 140 litrov substrata, gline ali peska, omogoča dostop z vseh strani, tako da bo lahko gojilo rastline tudi več otrok hkrati.

Posebna tkanina na dnu mizice omogoča, da prekomerna voda odteče in s tem rastlinam zagotovi optimalno rast. Pri izdelavi je bil uporabljen impregniran borov les iz Skandinavskih gozdov, s certifikatom FSC 100%, ki je pridobljen s sečnjo v skladu s strogimi standardi gozdnega gospodarjenja. Zahvaljujoč modernim proizvodnim procesom je zagotovljena dolga življenjska doba mizice, s katero se lahko otroci začnejo igrati takoj, ko jo sestavite, ponaša pa se tudi z visoko trpežnostjo pred vremenskimi vplivi. Zadostna višina mizice preprečuje dostop hišnim ljubljenčkom, zato bodo otroci lahko gojili rastline v čistem okolju. Skupna teža znaša 24 kg.

Nizozemska znamka Exit Toys že leta in leta prinaša otrokom in odraslim prvorazredne zunanje igrače. Izdelki Exit Toys izpolnjujejo tudi te najstrožje standarde kakovosti in kriterije Evropske unije in imajo certifikate TÜV, CE, EN71, FSC. Leseni peskovniki in mizice za vrtnarje se ponašajo z originalnim nizozemskim videzom in otrokom omogočajo preživljati čas na svežem zraku, se ustvarjalno razvijati in ustvarjati pozitiven odnos do narave. Zahvaljujoč kakovostnemu naravnemu materialu bodo vaši družini služili še leta in leta.


Blaga iz higienskih razlogov ni mogoče vrniti, v primeru da je bilo že odstranjeno iz zaščitne embalaže.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano na Nizozemskem
Velikost94*50*138 cm
Skupna višina50 cm
Teža24 kg
Prostornina L140 L
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.