Masažni bazen Silver Classic Whirpool black Exit Toys 140 zračnih šob okrogel premer 204 cm črn od 6 leta

Opis izdelka

Masažni bazen Silver Classic Whirpool nizozemske znamke Exit Toys predstavlja odlično sprostitev za telo in duha v domačem okolju vašega vrta. Napihljiv masažni bazen premera 204 cm in višine 65 cm je opremljen z večfunkcijsko filtracijsko črpalko. S črpalko napolnite stene masažnega bazena, hkrati pa služi za filtracijo umazanije in ogrevanje vode do 40 °C, tako da boste v kopanju lahko uživali tudi v hladnejšem vremenu. V masažnem bazenu se nahaja tudi 140 zračnih šob, ki služijo za sprostitveno penečo kopel za 4 osebi. Digitalna kontrolna plošča omogoča preprosto nastavitev temperature in aktivacijo šob.

Moderni masažni bazen ima zunanjo steno v črni barvi, njegova notranjost pa je sivo-srebrna, s čimer deluje luksuzno in brezčasno. Skupna prostornina jacuzzija je 1200 litrov. Del seta je tudi zaščitna podloga, ki zaščiti njegov spodnji del in prav tako izolacijska ponjava, ki bo dlje časa ohranila temperaturo vode in jo lahko s sistemom klipsen pripnete na zgornji del bazena. Njegove ekstra močne stene so sestavljene iz 3-slojnega PVC materiala, ki se ponaša s trpežnostjo in dolgo življenjsko dobo. Skupna teža masažnega bazena znaša 34 kg, priporočljiva globina vode je 45 cm.

Nizozemska znamka Exit Toys že leta in leta prinaša otrokom in odraslim prvorazredno outdoor opremo za vrt. Izdelki Exit Toys izpolnjujejo tudi te najstrožje standarde kakovosti in kriterije Evropske unije in imajo certifikate TÜV, CE in EN71. Bazeni, jacuzziji in dodatki za bazene se ponašajo z originalnim nizozemskim videzom in najvišjo kakovostjo, zabavo bodo priskrbeli celi družini!


Blaga iz higienskih razlogov ni mogoče vrniti, v primeru da je bilo že odstranjeno iz zaščitne embalaže.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 let
PorekloIzdelano na Nizozemskem
Velikost204 cm
Teža34 kg
Prostornina L1200
Premer204 cm
Barvačrna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.