Mapa za šolske zvezke A4 File Folder Tiger Navy Jeune Premier z elastiko luksuzni dizajn

Opis izdelka

Čudovita mapa za zvezke belgijske znamke Jeune Premier predstavlja odlično darilo za vsakega šolarja, ki mora imeti zvezke vedno pri roki. Kakovostna mapa iz trdega kartona bo otrokom služila več let in njihove zvezke zaščitila pred poškodbami. Temno modra mapa za zvezke Tiger Navy Jeune Premier v motivu divjega tigra je nastala po navdihu neskončne otroške domišljije in bo vaš otroke popeljala v svet pravljic. Zahvaljujoč elastiki bo preprosta za uporabo in jo bodo lahko otroci pospravili v vsako aktovko ali nahrbtnik. Njene priročne mere 35*26*1 cm zagotavljajo, da bodo otroci v mapo lahko brez težav zložili vse potrebne zvezke.

Lepota mape za zvezke Jeune Premier se skriva v njenih detajlih. Divji tiger, čudovite barve, ki se popolnoma dopolnjujejo, edinstveni belgijski dizajn ... Šolsko leto se ne more zažeti bolj stilsko! Očarljivi barvni motivi na mapi pripomorejo k razvoju otroške domišljije in predstavnosti. Ta stilska mapa za zvezke Jeune Premier je nepogrešljiv element šolske opreme vsakega šolarja, ki že od malih nog obožuje svet mode. Ravno zato sta se za njen dizajn oblikovalca Jeune Premier resnično potrudila.

Sama sta starša in vesta, da otroci v šolo hodijo z veseljem prav takrat, ko lahko s seboj vzamejo le najlepše šolske potrebščine. Pozabite na nametane zvezke v torbi in otroke razveselite z originalno mapo, ki bo poskrbela za red v torbi. Pri ročno zasnovanem dizajnu mape se že na prvi pogled opazijo elementi originalnosti, ki jih drugje zlahka ne najdete in poskrbela bo za to, da bodo otroci v šolo hodili z veseljem.

Lastnosti

  • mapa za zvezke
  • iz kakovostnega kartona
  • s priročno elastiko
  • dimenzije 35*26*1 cm
  • ročno naslikani originalni dizajn
  • zasnovano v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Belgiji
Velikost35*26*1 cm
Skupna višina35 cm
Teža125 g
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.